Sigmalive

Blogs: Στέλιος Παπαμωΰσέως


25 συν 1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

Είναι αυτό το τελευταίο ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Και νοιώθω πραγματικά πολύ παράξενα που μετά από δυο σχεδόν δεκαετίες, αποχαιρετώ αυτή την στήλη που μοιράστηκα μπόλικους προβληματισμούς μαζί σας, τοποθετήθηκα επί πολλών θεμάτων και γενικά είχε άποψη και δεν δίστασε να την αναφέρει.

26.02.2017

Πάτησε γκάζι ο ΑΠΟΕΛ…

Γράφτηκε πολλές φορές σε αυτή εδώ την στήλη ότι κάθε ντέρμπι ειδικά σε αυτή την χρονική στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντικό για την γενική σούμα του μηνός Μαΐου.

21.02.2017

Τελειώνουν τα υποθετικά…

Ουσιαστικά, με το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ και άλλες μόνο δυο αγωνιστικές να απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της περιόδου, λογικό είναι τα βλέμματα να στρέφονται πλέον στη διαδικασία των μπαράζ.

19.02.2017

Έχει ακόμη μπόλικο δρόμο…

Μπορεί να έβγαλε ειδήσεις η 23η αγωνιστική για πάνω και για κάτω, αλλά το μήνυμα εξακολουθεί να είναι σαφές, ότι δηλαδή έχουμε ακόμη μπόλικο δρόμο να διανύσουμε.

 


15.02.2017

Το χάσμα μεγαλώνει…

Η προχθεσινή ανακοίνωση της ΚΟΠ για επιστροφή από τη μεθεπόμενη περίοδο σε 12 ομάδες στην Α' Κατηγορία έγινε μεν δεκτή με ικανοποίηση από τη συντριπτική μερίδα των φιλάθλων, έσφιξε, όμως, τον κλοιό για τις λοιπές κατηγορίες. Ιδιαίτερα δύσκολα γίνονται τα πράγματα στη Β' Κατηγορία, από την οποία, κατά την επόμενη περίοδο, θα εισέλθει στα σαλόνια των μεγάλων μόνο η πρωταθλήτρια...

12.02.2017

Αναμένοντας τους 12…

Είναι πλέον οριστικό ότι οδεύουμε από τη μεθεπόμενη περίοδο σε πρωτάθλημα 12 ομάδων. Έτσι, ένα ερώτημα που τέθηκε ξανά, έχοντας κατά νουν το παίζω και ξεπαίζω προ διετίας, δεν υφίσταται πλέον. Τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη;

10.02.2017

Θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα;

Είναι πολύ ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα γραφής από κάποιους νεοφερμένους κατά τον μήνα Ιανουάριο, ειδικά σε μεγάλες ομάδες, οι οποίοι  όχι απλώς άρχισαν να καθιερώνονται, αλλά και έχουν ηγετικό ρόλο.
 

08.02.2017

Το ταλέντο χρόνια δεν κοιτά…

Με αφορμή την έλευση ποδοσφαιριστών, που ηλικιακά θα ανέμενε κανείς ότι βρίσκονται στο λυκόφως της καριέρας τους, έρχεται και πάλι στην επιφάνεια ένα θέμα που διαχρονικά μας απασχόλησε, αυτό με παίκτες ηλικίας 33-35 χρονών, που έρχονται στο νησί έχοντας πετύχει πολλά στην καριέρα τους.

05.02.2017

Υπάρχει δρόμος ακόμη…

Ήρθαν μαζεμένες πολλές μετεγγραφές κατά τις τελευταίες μέρες του μηνός Ιανουαρίου και μάλιστα κάποιες από αυτές ιδιαίτερα ηχηρές, οι οποίες αφήνουν υποσχέσεις ότι πιθανόν να αλλάξουν κάποια πράγματα, όπως τα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

03.02.2017

Καθρέφτης το γήπεδο…

Είναι λογικό ότι τα επόμενα ντέρμπι και μάλιστα συνεχόμενα, θα διαμορφώσουν μια εικόνα για το πού θα βαδίσουν οι ομάδες στη διαδικασία των μπαράζ. Και είναι σημαντικό αυτές τις εναπομείνασες 5 αγωνιστικές, οι έχοντες την καλύτερη θέση να θέλουν να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν τη διαφορά και οι ακολουθούντες να την ψαλιδίσουν.

01.02.2017

Επιβαλλόμενη η μείωση…

Δεν αναμέναμε τους φακέλους από την ΟΥΕΦΑ και τις τοποθετήσεις αξιωματούχων της περί του θέματος, για να πειστούμε ότι η μείωση των ομάδων στην Α΄ κατηγορία είναι επιβαλλόμενη και μάλιστα εδώ και τώρα.

31.01.2017

Αρχίζει να μυρίζει και κύπελλο…

Δεν έχει ολοκληρωθεί η οκτάδα που θα συνεχίσει στον θεσμό του κυπέλλου, αλλά από την στιγμή που ήδη βρίσκονται στην προημιτελική φάση 4 από τις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος και λογικά θα γίνουν 5 με την αναμενόμενη πρόκριση του Απόλλωνα πάνω στην ΑΕΖ, αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι μεγάλα ντέρμπι μας αναμένουν.

27.01.2017

Η νέα εποχή Παντελή…

Έχουν περάσει οκτώ έτη και δυο μήνες από τον μαύρο Νοέμβριο για την Ανόρθωση, που αποτελεί ακόμη θέμα συζήτησης για τον ρόλο τον καθοριστικό που διαδραμάτισαν οι εξελίξεις της τότε εποχής στην πορεία της Ανόρθωσης μέχρι σήμερα.

22.01.2017

Ματ στο 91…

Μπορεί να πέτυχε ήδη 16 γκολ και να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, όμως θεωρώ ότι το γκολ και η χρονική στιγμή που σημειώθηκε στο Δασάκι, είναι το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής τουλάχιστον για τον επιθετικό της Ομόνοιας.

Μπορεί να πέτυχε ήδη 16 γκολ και να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, όμως θεωρώ ότι το γκολ και η χρονική στιγμή που σημειώθηκε στο Δασάκι, είναι το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής τουλάχιστον για τον επιθετικό της Ομόνοιας.

20.01.2017

SigmaLive App

Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

AppStore App LinkGoogle PlayStore App Link

Ακολουθήστε μας

Παρακολουθήστε τις εξελίξεις μέσω των social media του SigmaLive


Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter και μείνετε πάντα ενήμεροι!

Εγγραφή στο Newsletter