Λεμεσός, 9 Οκτωβρίου 2024 – Ο TechIsland, ο μεγαλύτερος τεχνολογικός σύνδεσμος στην Κύπρο, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με το Snapchat, ως Αποκλειστικός Συνεργάτης (Exclusive Partner) της Επαγγελματικής Κοινότητας MarComms του TechIsland.

Η Κοινότητα MarComms του TechIsland είναι ένα δυναμικό δίκτυο για επαγγελματίες στους τομείς του marketing, των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας. Μέσω αυτής της πλατφόρμας, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν γνώσεις και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και προκλήσεις του κλάδου. Η συμμετοχή στην κοινότητα είναι ανοιχτή σε επαγγελματίες στον τομέα της τεχνολογίας, ανεξαρτήτως επιπέδου και είναι δωρεάν.

Η Άρτεμις, Head of PR & Communications του TechIsland, δήλωσε σχετικά: «Η Κύπρος αναδεικνύεται με γοργούς ρυθμούς σε διεθνές κέντρο καινοτομίας, και ο ρόλος του marketing είναι καθοριστικός σε αυτό το οικοσύστημα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Snapchat συμμετέχει στη στήριξη αυτής της κοινότητας, ενισχύοντας τη συνεργασία και την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου. Ανυπομονούμε να διοργανώσουμε ενδιαφέροντα meetups τις προσεχείς εβδομάδες, να μοιραστούμε νέες γνώσεις και τάσεις, και καλούμε όλους τους επαγγελματίες MarComms στην Κύπρο να συμμετάσχουν.»

Η Ekaterina Maevskaia, Client Partner του Snapchat, πρόσθεσε: «Στο Snapchat, αναγνωρίζουμε τη σημασία της δημιουργίας ισχυρών και καινοτόμων κοινοτήτων, όπως αυτή του TechIsland. Η Κύπρος είναι ένας ζωντανός κόμβος δημιουργικότητας και καινοτομίας, και είμαστε ενθουσιασμένοι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και συνεργασία σε αυτή τη δυναμική κοινότητα. Βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες για την ενίσχυση των σχέσεων μας με τους επαγγελματίες του marketing και της τεχνολογίας και δεσμευόμαστε να επεκτείνουμε την παρουσία μας και τις συνεργασίες μας στην περιοχή.»

Η επόμενη εκδήλωση της Κοινότητας MarComms, με την υποστήριξη του Snapchat, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2024 στην ΕΤΚΟ, στη Λεμεσό. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης και networking session. Το θέμα του πάνελ, “The Next Era of Video Game Advertising in an AR-Driven Future”, θα εξετάσει πώς το Augmented Reality (AR) και άλλα καινοτόμα εργαλεία διαμορφώνουν το μέλλον της διαφήμισης. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για στρατηγικές που μπορούν να υιοθετήσουν οι marketers ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικοί σε έναν περιβάλλον όπου κυριαρχεί το AR. Ομιλητές θα είναι κορυφαία στελέχη από τεχνολογικές εταιρείες όπως MY.GAMES, Owl.Cat Games, Aleph Group και Snapchat.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν με προεγγραφή: https://bit.ly/MarCommsMeetup3

Εάν είστε επαγγελματίας στον τομέα του marketing, των δημοσίων σχέσεων ή της επικοινωνίας και δεν είστε ακόμα μέλος της Κοινότητας MarComms του TechIsland, μπορείτε να εγγραφείτε συμπληρώνοντας τη φόρμα: https://bit.ly/JoinMarComm 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες συναρπαστικές εκδηλώσεις και ενημερώσεις, καθώς συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε ηγετικές προσωπικότητες, marketers και ειδικούς επικοινωνίας μέσω της Κοινότητας MarComms του TechIsland, με την υποστήριξη του Snapchat. Μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις μέσω της ιστοσελίδας https://thetechisland.org/ και των κοινωνικών δικτύων του TechIsland σε Linkedin, Facebook, Instagram