Η Gordian παρουσιάζει ενδιαφέρουσες προτάσεις επενδυτικών ακινήτων σε μειωμένες τιμές. Τα ακίνητα αφορούν εμπορικά κτήρια που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας και τα οποία αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για σταθερό εισόδημα υψηλών αποδόσεων. 

Μερικές επιλογές ακινήτων σε προσφορά παρουσιάζονται πιο κάτω. Για να δείτε όλα τα ακίνητα σε μειωμένες τιμές, πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος δείτε ΕΔΩ.

Κτήριο στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, τώρα €4,300.000 (Αρ. Αναφοράς 7946)

 

Το ακίνητο βρίσκεται στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στο επιχειρηματικό κέντρο της πόλης. Αποτελείται από δύο επίπεδα υπογείου, 5 γραφεία και ένα κατάστημα στο ισόγειο και γραφεία στους υπόλοιπους έξι ορόφους. Έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2,130 τ.μ.. 

 

Μέρος του κτηρίου είναι μισθωμένο: Ισόγειο γωνιακό κατάστημα και γραφείο αρ. 5, καθώς και ο 2ος, 3ος και 4ος όροφος.

Μέρος του κτηρίου είναι κενό: Ισόγεια γραφεία αρ. 2 και 3, και 5ος και 6ος όροφος.

Σημειώνεται ότι τα γραφεία ισογείου με αριθμό 1 και 6, καθώς και οι γραφειακοί χώροι στον 1ο όροφο, δεν συμπεριλαμβάνονται στο ακίνητο προς πώληση.

Δείτε το σχετικό video  εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=9HV-8PnYFsA

Το ακίνητο προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, σε δημόσιες υπηρεσίες, σε μπαρ και εστιατόρια. Είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στην καρδιά της πρωτεύουσας, που προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης με υψηλό σταθερό εισόδημα.

Το ακίνητο ανήκει στην Anoreve Limited, Εταιρία Ειδικού Σκοπού (SPV) που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Gordian Holdings Ltd.

Το ακίνητο πωλείται από €4.650.000 τώρα €4.300.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο στη Λήδρας – Ονασαγόρου, τώρα €1.400.000 - Εμπίπτει σε Κρατική χορηγία (Αρ. Αναφοράς 7468)

Το ακίνητο βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, στους πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου, 100μ από την ανακαινισμένη πλατεία Ελευθερίας. Αποτελεί εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για boutique ξενοδοχείο ή φοιτητικές εστίες, βάσει των σχετικών πολεοδομικών αδειών.

Το κτήριο έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1,322 τ.μ. και αποτελείται από 7 καταστήματα στο ισόγειο που έχουν ενοποιηθεί σε 3 (το ένα ενοικιάζεται ως κατάστημα σουβενίρ), 21 διαμερίσματα (13 στούντιο, 6 των δύο υπνοδωματίων και 2 των τριών υπνοδωματίων) και roof garden 366 τ.μ.. Το κτήριο διαθέτει και υπόγειο με εμβαδόν 224 τ.μ.. Είναι κτισμένο σε τεμάχιο με εμβαδόν 366 τ.μ..

 

Η τιμή πώλησης του ακινήτου έχει μειωθεί από €1.600.000 στα €1.400.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο πίσω από τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, τώρα €2.400.000 (Αρ. Αναφοράς 6573)

Το ακίνητο αφορά εξαώροφο εμπορικό κτήριο στους Αγίους Ομολογητές στον Δήμο Λευκωσίας. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά εμπορικά σημεία της Λευκωσίας στη γωνία των οδών Γεράσιμου Μαρκορά και Ανδρέα Μιχαλακοπούλου, 120 μ. από τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Το ισόγειο αποτελείται από κατάστημα με μεσοπάτωμα. Οι πέντε όροφοι είναι πανομοιότυποι και ο καθένας αποτελείται από χώρο γραφείου, μικρή κουζίνα και τουαλέτες. Το κτήριο διαθέτει συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1,060 τ.μ., μεσοπάτωμα 117 τ.μ. και υπόγειο 359 τ.μ. που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης και αποθήκευσης. 

Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας.

Είναι ιδανικό για κεντρικά γραφεία εταιρείας ή για επένδυση με υψηλή απόδοση. 

Το ακίνητο πωλείται από €2.700.000 τώρα €2.400.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο στη λεωφόρο Λυκαβητού στην Έγκωμη, τώρα €1.200.000, (Αρ. Αναφοράς 5730)

Το ακίνητο αφορά κτήριο μικτής χρήσης στη λεωφόρο Λυκαβητού, ενός από τους κύριους εμπορικούς δρόμους της Έγκωμης. Το κτήριο βρίσκεται 5 λεπτά οδικώς από το Mall of Egkomi και 2 λεπτά οδικώς από τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου. 

Αποτελείται από εκθεσιακό χώρο με ημιώροφο στο ισόγειο, γραφείο στον 1ο όροφο και διαμέρισμα στον 2ο όροφο.

Το ακίνητο έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 625 τ.μ. και υπόγειο 345 τ.μ.. 

Το διαμέρισμα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία, 3 υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία en-suite, και ένα ξεχωριστό μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 125 τ.μ., 30 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 46 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες.

Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις, όπως καταστήματα, εστιατόρια, πανεπιστήμια και σχολεία. 

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα παραπάνω εμπορικά ακίνητα της Gordian σε νέες μειωμένες τιμές πατήστε ΕΔΩ