Νεαρός ηλικίας 18 ετών συνελήφθη σήμερα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με υπόθεση συμπλοκής, που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα.

 

Με τη σύλληψη του 18χρονου ανήλθαν στις πέντε οι συλλήψεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας τρία άλλα πρόσωπα, δύο ηλικίας 17 ετών και ένας 18, τα οποία συνελήφθησαν χθες βράδυ από την Αστυνομία, αφού εναντίον τους εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για δύο μέρες.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στις 20 Οκτωβρίου ακόμα ένας 17χρονος ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για τέσσερις μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 9.40μ.μ. της 19ης Οκτωβρίου, στη λεωφόρο Αθηνών, στη Λάρνακα. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ομάδα περίπου δέκα προσώπων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκη με άλλα πέντε πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν σε εστιατόριο της περιοχής.

Από τη συμπλοκή δεν αναφέρθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ σημειώθηκαν ζημιές σε καρέκλες και τραπέζια του εστιατορίου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.