Στη σύλληψη οκτώ προσώπων, προχώρησε το πρωί σήμερα η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και σοβαρού τραυματισμού, που υπέστη άντρας ηλικίας 45 ετών, την περασμένη Πέμπτη, στη Λευκωσία. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, 17 Οκτωβρίου, σε περιοχή στη Λευκωσία, ο 45χρονος δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 45χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι, αυτός έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. Αφού κρατήθηκε για νοσηλεία, το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, έλαβε εξιτήριο.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις προέκυψαν στοιχεία εναντίον των οκτώ υπόπτων, άντρες ηλικίας από 18 έως 29 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν χθες Κυριακή, δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Οι οκτώ ύποπτοι εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας το πρωί της Δευτέρας και αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης τους, διάρκειας οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.