Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς επιστρέφουν για 19η χρονιά επιβραβεύοντας τις γυναίκες που μέσα από την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα και το ταλέντο τους αποτελούν πρότυπο και καθρεφτίζουν τα ιδανικά της κυπριακής κοινωνίας.

Τα βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η Estée Lauder, θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Το φετινό concept εξυμνεί τη γυναικεία ανθεκτικότητα. Με αφορμή τα 50 χρόνια Τουρκικής Εισβολής και Κατοχής, η τελετή απονομής δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη. Προσεγγίζουμε το θέμα από ανθρωπιστική και πολιτιστική άποψη και μέσα από το concept της τελετής, αναγνωρίζουμε γυναίκες που ενέπνευσαν άλλους με το θάρρος και τη δύναμή τους, αγγίζουμε διάφορες πτυχές της γυναίκας που αγωνίζεται και αντιστέκεται, καθώς και τα επακόλουθα μιας εισβολής. Η ανθεκτικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που συχνά συνδέεται με τη δύναμη και το θάρρος αφού είναι η ικανότητα να ανακάμπτεις γρήγορα από δύσκολες καταστάσεις και να συνεχίζεις παρά τα όποια εμπόδια. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, οι γυναίκες αντιμετώπισαν πολλές αντιξοότητες αλλά τις ξεπέρασαν για να επιμείνουν και να ευδοκιμήσουν.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.

Επί σκηνής θα δούμε και γνωστούς καλλιτέχνες όπως την Μελίνα Ασλανίδου, την Ευρυδίκη, τον Λούκα Γιώρκα και τον Αλεξ Παναγή καθώς και τις νεαρές Κύπριες, Μαρίνα Βερζανλή και Άντρεα Γρηγορίου.

Ο καταξιωμένος Μανώλης Μητσιάς θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά στη Κύπρο το νέο τραγούδι του για την Αμμόχωστο σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους.

Στην ενότητα του θεσμού “Νέο ταλέντο”, όπου παραχωρούμε τη σκηνή σε ένα νεαρό κορίτσι που κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, φιλοξενούμε φέτος τη Σίλια Καψής.

Για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την τελετή βραβεύσεων επισκεφθείτε αύριο, 18 Σεπτεμβρίου την www.soldouttickets.com.cy ή επικοινωνήστε στο 70007705.

Τιμή εισιτηρίων:

Πλατεία: €55 / Εξώστης: €35.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: ECOMMBX

ΧΟΡΗΓΟΣ FASHION & JEWELLERY DESIGNER: ANSWEAR.CY

ΧΟΡΗΓΟΙ: LEXUS CYPRUS, BEAUTYLINE, KERASTASE, WHISPERRING ANGEL, SPLENDID EVENTS, COSMETIC DERMA MEDICINE

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: AEGEAN

OFFICIAL TICKETING PARTNER: SoldOut Tickets