Απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στην Ένωση είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Οι κιτρινοπράσινοι διέλυσαν την ομάδα του Παραλιμνίου με 7-0 ωστόσο δεν παύει από το να είναι μια φιλική αναμέτρηση.

Τα φιλικά είναι για τους προπονητές και η τεχνική ηγεσία των κιτρινοπράσινων προσπαθεί να κρατήσει την...  μπάλα στο έδαφος αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να παρασυρθεί ο οποιοσδήποτε από το ευρύ 7-0.
Η έναρξη του πρωταθλήματος δεν αργεί και εκεί θα κριθούν οι πάντες. Πάντως το δεύτερο δείγμα επί Κυπριακού εδάφους ήταν απόλυτα ενθαρρυντικό.

Ανεπίσημο ντεμπούτο πραγματοποίησαν οι Μόνχε και Ζυγογιάννης οι οποίοι τα πήγαν αρκετά καλά. Το επόμενο φιλικό για την ομάδα της Λάρνακας είναι την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Ερμή.

Δεν προλαβαίνει ο Μάτσι…
Ελάχιστες αν όχι μηδαμινές ελπίδες για να προλάβει τον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΚ Κουκλιών έχει ο Νασίρ Μάτσι. Ο Ολλανδός που κουβαλά τραυματισμό από την περσινή χρονιά βρίσκεται στο στάδιο της επαναφοράς, ωστόσο θεωρείται απίθανο να προλάβει την έναρξη των επίσημη υποχρεώσεων της ομάδας του. Εκτός απροόπτου ο Μάτσι θα προλάβει την 2η αγωνιστική και ασφαλώς θα πρόκειται για μια πολύ καλή «μετεγγραφή» για την ΑΕΚ. Η αξία του ποδοσφαιριστή είναι αναμφισβήτητη αφού μέχρι το τέλος της περσινής περιόδου όπου και τραυματίστηκε αποτελούσε μαζί με τον Ντα Σίλβα τους καλύτερους και σταθερότερους ποδοσφαιριστές της λαρνακιώτικης ομάδας.