Την απόφαση του Δικαστηρίου για απόλυση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολίασε στο Πρωτοσέλιδο ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Ζαχαρίας Κουλίας.

Αρχικά ανέφερε ότι ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης τίμησε και την καρέκλα, τον μισθό που έπαιρνε, βοήθησε πραγματικά τον τόπο και διέσωσε εκατομμύρια με τον τρόπο που ενέργησε ως Γενικός Ελεγκτής.

«Δεν έχαιρε εκτίμησης μόνο από τον κυπριακό λαό αλλά και από το εξωτερικό και το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να αναβάλουμε ομόφωνα την Επιτροπή Ελέγχου», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι, το μόνο που δεν του είπαν είναι ότι είναι σχιζοφρενής και ότι δεν γίνεται να τέθηκε ως νομικό επιχείρημα ότι παρασύρθηκε από τη δημοφιλία του και από την σελίδα υπέρ του. «Σε μία δεκαετία το δικαστήριο δεν διαπίστωσε ότι έκανε κάποια αντικειμενικά καλά πράγματα;»

«Το δικαστήριο είναι ένα ουδέτερο όργανο που ακούει τις δύο πλευρές και αποφασίζει. Δεν γίνεται να λες ότι έδινε σημασία στη δημοφιλία του. Διερωτήθηκαν γιατί έχει δημοφιλία; Έκαμνε καλλιστεία επειδή είναι ομορφόπαιδο; Είναι για το έργο του που είχε δημοφιλία», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Παύση Ελεγκτή: Ποια ονόματα έπεσαν στο τραπέζι για τη διάδοχη κατάσταση

Δείτε το βίντεο: