Είναι πολύ θετικό που διατηρήθηκε στα ηνία ο Φοίβος  Ερωτοκρίτου. Βγήκε πιο ισχυρός από την καθολική στήριξη που είχε. Πλέον  ο μοναδικός στόχος είναι ο ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει μέσα σε πνεύμα ενότητας σε όλα τα μέτωπα. Αυτό ζήτησε ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων». Διότι μόνο έτσι ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει ισχυρός
Το μεγάλο στοίχημα πλέον για όλους στον ΑΠΟΕΛ,  είναι η ομάδα να μπορέσει να προκριθεί στους ομίλους του champions League. Αυτό θα σημαίνει οικονομική σωτηρία, όπως έγινε το 2009 μετά που ανάλαβε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου.

Name
Μετά την αποχώρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα άλλαζαν τα πάντα αν έφευγε και ο Φοίβος Ερωτοκρίτου. Η παραμονή του θα έχει κέρδος. Διότι διατηρείται η διοικητική σταθερότητα και όπως τόνισε στο Ράδιο Πρώτο,  η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Η διοίκηση θα ακολουθήσει  τις εντολές του νέου τεχνικού της ομάδας του Πάολο Σέρτζιο,  που θα είναι το νέο μεγάλο αφεντικό του Αρχαγγέλου. Στον οποίο η διοίκηση θα στηρίξει πάρα πολλά για να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε νέες επιτυχίες.
Οι προκλήσεις είναι τεράστιες για τον ΑΠΟΕΛ. Με ασπίδα τον κόσμο, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και  παίκτες  είναι δεδομένο ότι θα τα δώσουν όλα,  για να κάνουν την νέα υπέρβαση που δεν είναι τίποτα άλλο από το να κουνήσουν ξανά σεντόνι στο Γ.Σ.Π.