Ανάρτηση με αφορμή την απόφαση για προσωρινό κλείσιμο των οδοφραγμάτων έκανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης.

 

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του γράφει:

«Κλείσαμε 4 οδοφράγματα για να "προστατεύσουμε" τους πολίτες απο τον κορονοιό, την ώρα που το καρναβάλι συνεχίζεται και οι παρελάσεις αύριο θα πραγματοποιηθούν κανονικά !! ( θυμίζω ότι τον περασμένο Οκτώβριο ακυρώθηκαν οι μαθητικές παρελάσεις λόγω βροχών .. )».

Δείτε την ανάρτηση:

Υπενθυμίζεται ότι αναστολή της λειτουργίας τεσσάρων οδοφραγμάτων ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, με το πέρας του έκτακτου Υπουργικού Συμβουλίου. Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε ότι η αναστολή λειτουργίας θα είναι για περίοδο 7 ημερών.

Πρόκειται για τα σημεία διέλευσης Δερύνειας, Λήδρας, Λεύκας και Αστρομερίτη. Ο Υπουργός ανέφερε επίσης ότι ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων. Για το ζήτημα των οδοφραγμάτων ενημερώθηκαν σχετικά τόσο οι Βάσεις όσο και τα Ηνωμένα Έθνη. Είπε, επίσης,, ότι έχει ολοκληρωθεί η αγορά υπηρεσιών με υπερωριακή απασχόληση από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό στα αυτόνομα νοσοκομεία, που από αύριο στις 6 το πρωί θα στελεχώσουν τα οδοφράγματα στον Άγιο Δομέτιο, Λήδρα Πάλας και στον Πύργο.