Το βροντερό «όχι» των μαθητών στο κάλεσμά του για διαμαρτυρία σχολίασε ο Ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου. 

Σε βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανέφερε ότι «δεν άφηναν τους μαθητές να πάρουν άδεια εξόδου ούτε με την άδεια των γονιών τους».

Μάλιστα, κατήγγειλε ότι είναι παράλογο να μην τους δίνουν άδεια, σημειώνοντας ότι «έτσι λειτουργεί το σύστημα, με φόβο και τρόμο. Πρέπει τους μιτσιούς να τους πιάσεις κοντά σου».    

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες δηλώσεις του ο Φειδίας Παναγιώτου ανέφερε ότι «το κλείσιμο των κινητών ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», «θα το συνδέσω με τον covid, δεν θέλουμε να αναγκάζουμε τους άλλους να βάζουν εμβόλια, παρά μόνο αν το επιθυμούν», συμπλήρωσε.

«Η υπουργός Παιδείας, φαίνεται να άνοιξε τα αυτιά της, επειδή κάναμε αυτό το πράγμα», «πριν όταν της μιλούσα ήταν κλειστά τα αυτιά της, τώρα θεωρώ ότι άνοιξαν τα αυτιά της», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η προειδοποίηση του υπουργείου παιδείας προς τους μαθητές πως όσοι φύγουν από τις τάξεις, εν ώρα μαθήματος, θα λάβουν αδικαιολόγητες απουσίες βρήκε σύμφωνη την ΠΣΕΜ παρά το γεγονός ότι είναι αντίθετη με την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία.

Διαβάστε επίσης: Γύρισαν την πλάτη στον Φειδία οι μαθητές - Ελάχιστοι πήγαν στην διαδήλωση(vid)