Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου. Ο Φειδίας μίλησε για θέματα επικαιρότητας και επικεντρώθηκε στην απόφαση για απαγόρευση των κινητών στα σχολεία. 

Ο Φειδίας Παναγιώτου εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση που έλαβε η Βουλή για απαγόρευση των κινητών στα σχολεία. 

«Αντί να πάμε μπροστά όπως είπε, πάμε πίσω με τέτοιες αποφάσεις. Να πιάσουμε και τα κινητά των βουλευτών τότε..Πρέπει οι μαθητές να έχουν τα μέσα που υπάρχουν έξω στον κόσμο. Η τεχνολογία είναι καλό πράγμα και πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε σωστά», είπε. 

Διαβάστε επίσης: ΥΠΑΝ: Χαιρετίζει την απαγόρευση κινητών σε Γυμνάσια και Λύκεια

Κάλεσε τους μαθητές αύριο σε διαδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας την τελευταία περίοδο των σχολείων. Η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί όπως είπε στις 13:00. 

Αναφορικά με τα άλλα θέματα με τα οποία ο ίδιος απασχόλησε την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, είπε πως αυτό τον καιρό μαθαίνει την ιστορία της Κύπρου και το πώς χάσαμε την μισή μας πατρίδα.

Απολογήθηκε δημόσια για το ότι έγινε την περασμένη βδομάδα στο Τικ Τοκ με τον Χριστόφορο Τορναρίτη. Είπε πως δεν τον πειράζει το ότι υπάρχει μια αρνητική ατμόσφαιρα γύρω από το όνομα του. «Κάνω αυτό που πιστεύω και σε όποιον αρέσει», ανέφερε. 

Διαβάστε επίσης: Χαμός σε live στο Tik Tok μεταξύ Τορναρίτη και Φειδία (ΒΙΝΤΕΟ)