Τροφή στην τουρκική προπαγάνδα φαίνεται να έδωσαν οι τοποθετήσεις του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου τις τελευταίες μέρες, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μας έχουν μάθει την μισή αλήθεια σε σχέση με το Κυπριακό. Ο οργανισμός νεαρών Τουρκοκυπρίων αναμεταδίδει τις δηλώσεις του δίδοντας συγχαρητήρια για τις απόψεις του.

Ναι νερό στο μύλο της τουρκικής προπαγάνδας που θέλει να αλλάξει την ιστορική πραγματικότητα έριξαν η δηλώσεις του Ευρωβουλευτή μας.

Ο κ. Παναγιώτου καλεσμένος σε ελλαδικό Μέσο Ενημέρωσης επανέλαβε το σλόγκαν που είχε πει και σε βίντεο που ανάρτησε με Τουρκοκύπριο influencer ανήμερα της επετείου της δεύτερης φάσης της τουρκικής εισβολής του 1974.  Συγκεκριμένα την ατάκα ότι μας έχουν μάθει την μισή αλήθεια σχετικά με τα γεγονότα στο Κυπριακό.

Ο οργανισμός λοιπόν Young Turkish Cypriots νεαροί Τουρκοκύπριοι στα ελληνικά ανέβασαν το απόσπασμα συγχαίροντας τον κ. Παναγιώτου με τίτλο «Η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση είπε ψέματα και λέει μόνο τη μισή αλήθεια». 

Ο κατοχικός ηγέτης την ίδια στιγμή εκτοξεύει πολεμικές απειλές ενάντια στην Κύπρο. Παραχώρησε συνέντευξη και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο η Τουρκία να ιδρύσει στρατιωτική βάση στα κατεχόμενα.

Ο Τατάρ απάντησε ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν το πλεονέκτημα καθώς τα τουρκικά f-16, μπορούν να φτάσουν στα κατεχόμενα μέσα σε πέντε λεπτά, θέλοντας να στείλει ένα απειλητικό μήνυμα στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στον Λιάγκα με Φειδία: «Κάνεις το αίμα likes-Πάω κατεχόμενα...»