Στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» φιλοξενήθηκε ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο βουλευτής κλήθηκε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στην ιστορία πίσω από την εμβληματική φωτογραφία με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Αρχικά ανέφερε ότι γεννήθηκε στην ύπαιθρο, δίπλα από τη θάλασσα και η μεγάλη του αγάπη είναι φύση, η θάλασσα, το βουνό, τα αγροκτήματα και γενικά η ζωή.

Κληθείς να αναφέρει την ιστορία πίσω από την φωτογραφία με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, είπε ότι σήμερα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα Πάφος F.C. Πριν από την Πάφος F.C. υπήρχαν δύο σωματεία αθλητικά και ποδοσφαιρικά, που έπαιζαν πρώτη και δεύτερη κατηγορία που εναλλάσσονταν ο ΑΠΟΠ και ο Ευαγόρας Πάφου. 

«Εγώ ένα διάστημα μίας πενταετίας ήμουν Πρόεδρος στον Ευαγόρα. Με τα βιώματα και τις δυσκολίες και το ότι δύο ομάδες της Πάφου ήταν το ‘ασανσέρ’… είχα καταλήξει, άσχετα από συναισθηματισμούς… ότι έπρεπε τα δύο σωματεία να ενωθούν και η Ειρήνη τότε είχε γραφείο και ασχολείτο με την επικοινωνία και ήταν ο σύμβουλος επικοινωνίας μου ως Πρόεδρος του Ευαγόρα να περάσω τα μηνύματα ότι είναι αναγκαίο αν θέλουμε να πρωταγωνιστούμε στο ποδόσφαιρο με λιγότερα κόστη και μεγαλύτερη δύναμη, να ενοποιούντο τα δύο σωματεία. Αυτή είναι η ιστορία με την Ειρήνη», αποκάλυψε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς αν θα επιστρέψει κάποτε στην Αργάκα, απάντησε ότι δεν έφυγε ποτέ, ενώ στην ερώτηση αν προτιμά να βρίσκεται στο ράντζο της Αργάκας ή στην αρένα της πολιτικής θα προτιμούσε τον συνδυασμό των δύο.

Διαβάστε επίσης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη φωτογραφία Αβέρωφ Νεοφύτου και Ειρήνης Χαραλαμπίδου από το παρελθόν

Δείτε το βίντεο: