Στις Τομές στα Γεγονότα φιλοξενήθηκε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη αλλά και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. 

Αναφερόμενος στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη είπε ότι «πολλές φορές ο λαός κάνει λάθη και σε βάρος του εαυτού του, αλλά υπάρχει ένα ένστικτο επιβίωσης, μια ενστικτώδης αντίδραση του ανθρώπου όταν βλέπει παραλογισμούς και η περίπτωση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη είναι παραλογισμός. Το δημόσιο χρήμα μετά τις ταλαιπωρίες που περάσαμε με τα κουρέματα πέρασε πολύ δύσκολα, νομίζω ότι η νέα γενιά δεν αντέχει άλλο την κοροϊδία, αυτός ο άνθρωπος υπερασπίστηκε με κάθε τρόπο το δημόσιο συμφέρον, με πολλά λάθη, αλλά ήταν εκεί. 

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι «φαγώθηκε» ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης απάντησε θετικά. Όπως ανέφερε αν τεκμηριωθεί ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετείχε στο «φάγωμα» του Οδυσσέα Μιχαηλίδης τότε θα πρέπει το ΔΗΚΟ να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση. 

Μεταξύ άλλων είπε, «για μένα υπάρχει ακόμη ένας λόγος που αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί ο κ. Χριστοδουλίδης θα πρέπει να αποχωρήσουμε. Θέλει επαναστατική-ριζοσπαστική μεταρρύθμιση ένα κράτος που δεν μπορεί να περπατήσει παρακάτω. Το λέει ο κ. Χριστοδουλίδης αλλά δεν γίνεται με παυσίπονα η θεραπεία, η θεραπεία πρέπει να είναι επαναστατική. Προσωπικά δεν βλέπω τέτοιες ενέργειες, φιλότιμες προσπάθειες από τον Πρόεδρο και από τους Υπουργούς του. Υπάρχει μια νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει.

 Ερωτηθείς αν θα ακολουθούσε τον Οδυσσέα σε περίπτωση που δημιουργούσε ένα κίνημα απάντησε ότι θα περίμενε πρώτα το κόμμα στο οποίο στεγάζεται. 

Διαβάστε επίσης: Σαββίδης: Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα Δικαστήρια (ΒΙΝΤΕΟ)