Η ακρίβεια έχει αρχίσει να λυγίζει τα νοικοκυριά το ένα μετά το άλλο και σε συνδυασμό με την αύξηση στις τιμές των καυσίμων, ο μισθός ή η σύνταξη δεν αρκούν ούτε για τα βασικά.

Σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Σίγμα, οι πολίτες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την ακρίβεια των τροφίμων αλλά και των καυσίμων.

Η κάμερα του Σίγμα βρέθηκε κοντά στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, όπου οχήματα από τις ελεύθερες περιοχές σχημάτιζαν ουρές για να περάσουν στα κατεχόμενα. Πολίτες δήλωσαν πάντως ότι θα εφοδιαστούν με καύσιμα από τα κατεχόμενα, λόγω της ακρίβειας στην ε/κ πλευρά.

Καταπέλτης ο Παγκύπριος σύνδεσμος πρατηριούχων, που βλέπει τα πρατήρια που γειτνιάζουν με τα οδοφράγματα να κλείνουν το ένα μετά το άλλο

Οι καταναλωτές, όμως, δεν παύουν να είναι οι μεγάλοι χαμένοι τόσο από τις πληθωριστικές τάσεις όσο και από τα στοιχεία αισχροκέρδειας.

Έκτακτη συνεδρία της Επιτροπής Ενέργειας Εμπορίου και Βιομηχανίας για την αισχροκέρδεια εξήγγειλε ο Προέδρος της Επιτροπής για την ερχόμενη Τρίτη

Το μέλλον φαίνεται δυσοίωνο, οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα και η Κυβέρνηση καλείται να βρει τρόπους ώστε να προστατέψει τους πολίτες από την κρίση που έχει έρθει για να μείνει.

Επιτακτική κρίνεται η ανάγκη εξόδου από τον φαύλο κύκλο του πληθωρισμού, την ώρα που το πορτοφόλι του καταναλωτή αδειάζει πριν καν τελειώσει ο μήνας.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλες διακοπές ρεύματος στα κατεχόμενα- Δεν υπάρχει επαρκής παραγωγή