Ο οργανισμός Eurosuccess Consulting υποστηρίζει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση ως δυναμικό τρόπο μέσω του οποίου οι πολίτες μπορούν εκτελούν διάφορες ενέργειες, σχετικά με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, τη λήψη αποφάσεων, την τακτοποίηση οικονομικών ή ιατρικών και άλλων υποχρεώσεων, προωθώντας το έργο Dig-Equal το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες 40 – 65 ετών και σε εκπαιδευτές οι οποίοι εργάζονται με ενήλικες ηλικίας 40 – 65.

Το Dig-Equal είναι ένα Erasmus+ έργο, στο οποίο συμμετέχουν 6 οργανισμοί από 6 ευρωπαϊκές χώρες (Κύπρος, Ισπανία, Ελλάδα, Γερμανία, Πορτογαλία και Ιταλία).

Στόχο έχει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των, ψηφιακά, αποκλεισμένων ενηλίκων και των υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αναστοχάζοντας τα καθημερινά σενάρια που αντιμετωπίζουν οι ενήλικες και βρίσκοντας τρόπους για να ξεπεραστούν τα εμπόδια.

Το παρόν πρόγραμμα εστιάζει στην δημιουργία ψηφιακών εργαλείων, με σκοπό την υιοθέτηση των υπηρεσιών που προσφέρει η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, καθώς και των πλεονεκτημάτων που αυτές προσφέρουν στον χρήστη.

Για να επιτευχθεί αυτό, διαμορφώθηκαν δύο ερωτηματολόγια, τα αποτελέσματα των οποίων θα συμβάλλουν στην δημιουργία ενός εκπαιδευτικού προγράμματος καθώς και στην ανάπτυξη μιας διαδραστικής εφαρμογής, με σκοπό την άμεση επαφή των χρηστών με τα πλεονεκτήματα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Συμπλήρωση ερωτηματολογίου

Η συμβολή σας μας είναι πολύτιμη για να προωθήσουμε την σημαντικότητα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες και να βελτιώσουμε την τρέχουσα κατάσταση στην Κύπρο, ώστε να παρέχεται η απαραίτητη γνώση σε όλους. Επομένως, είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας προβαίνοντας στα πιο κάτω βήματα για να απαντήσετε τα συγκεκριμένα ερωτηματολόγια, μέχρι την Παρασκευή 15/07/2022.

Τα ερωτηματολόγια χρειάζονται λιγότερο από 10 λεπτά για να απαντηθούν και μπορείτε να τα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Πολίτες από 40 μέχρι 65 ετών

Εκπαιδευτές ενηλίκων

Μάθετε περισσότερα:

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του έργου και τον ιστότοπο της Eurosuccess Consulting

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο [email protected]