Τρία μεγάλης έκτασης οικόπεδα για εμπορική χρήση προσφέρει στην αγορά, σε μειωμένες τιμές, η Gordian. Τα οικόπεδα συμπεριλαμβάνονται στην πλειάδα ακινήτων με μειωμένες τιμές, τα οποία αποτελούν ιδανικές επιλογές επένδυσης για ανάπτυξη. 

Τα συγκεκριμένα οικόπεδα βρίσκονται στην Δρομολαξιά - Μενεού στη Λάρνακα και στη Λευκωσία στις περιοχές  Αγλαντζιάς και Αγίου Παύλου. Η μεγάλη τους έκταση, αλλά και ο μεγάλος συντελεστής δόμησής τους, αποτελούν τα δυνατότερα πλεονεκτήματά τους, για όσους ψάχνουν τεμάχια για ανάπτυξη. 

Για να δείτε όλα τα ακίνητα σε μειωμένες τιμές, πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος δείτε ΕΔΩ.

Τεμάχια στη Δρομολαξιά - Μενεού, Λάρνακα, τώρα 2.600.000€ (Αρ. Αναφ. 6869)

Το ακίνητο αποτελείται από δύο γειτονικά τεμάχια στη Δρομολαξιά-Μενεού. Βρίσκεται 1,2χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και 70μ από τη λεωφόρο Μακαρίου. Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 36,999 τ.μ. και συνολική πρόσοψη δρόμου 440μ. Εμπίπτουν στη ζώνη ειδικών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου, που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με μια εμπορική ζώνη.

Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναπτυχθούν:

- Κατοικίες και διαμερίσματα

- Μπουτίκ ξενοδοχεία

- Καταστήματα με μικτό εμβαδόν άνω των 250 τ.μ.

- Υπεραγορές και εμπορικές αναπτύξεις πολλαπλών χρήσεων

- Γραφεία

- Επιχειρήσεις εξειδικευμένης χρήσης (ενοικίαση αυτοκινήτου/χώροι στάθμευσης)

- Αθλητικές εγκαταστάσεις

- Αίθουσες ψυχαγωγίας

Το ακίνητο πωλείται από 2.955.000€,  τώρα 2.600.000€. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Εμπορικό οικόπεδο στην Αγλαντζιά, Λευκωσία, τώρα 552.500€ (Αρ. Αναφ. 6585)

Το ακίνητο είναι ένα εμπορικό οικόπεδο σε προνομιακή τοποθεσία στην Αγλαντζιά. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Λάρνακος, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη διασταύρωση των Λεωφόρων Λάρνακος και Αγλαντζιάς, των κυριότερων εμπορικών δρόμων της περιοχής, με τεράστια εμπορική δραστηριότητα. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 718 τ.μ. και πρόσοψη 20μ. Είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη καταστημάτων, γραφείων ή συνδυασμό και των δύο.

Εντός του οικοπέδου υπάρχουν δύο ξεχωριστές κατοικίες συνολικού εμβαδού 241 τ.μ. Η εξαιρετική του τοποθεσία παρέχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και τον αυτοκινητόδρομο. Περιβάλλεται από εμπορικά κτήρια, γραφεία, διαμερίσματα και όλες τις ανέσεις.

Το ακίνητο πωλείται από 650.000€, τώρα 552.500€. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Εμπορικό οικόπεδο στον Άγιο Παύλο, Λευκωσία, τώρα 450.500€ (Αρ. Αναφ. 7481)

Το ακίνητο είναι ένα εμπορικό οικόπεδο στον Άγιο Δομέτιο. Βρίσκεται 250μ από την Εκκλησία του Αγίου Παύλου και 550μ από τον Ιππόδρομο Λευκωσίας. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 716 τ.μ. και επωφελείται από πρόσοψη δρόμου 25μ. 

Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας. Είναι ιδανικό για την ανάπτυξη γραφείων ή ενός κτηρίου μικτής χρήσης με καταστήματα, γραφεία, διαμερίσματα.

Το ακίνητο πωλείται από 530.000€, τώρα 450.500€. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ