Η Snack απαντά στη σύγχρονη ανάγκη των καταναλωτών για ακόμα πιο υγιεινές επιλογές διατροφής με μία λαχταριστή σειρά αλλαντικών με χαμηλότερη περιεκτικότητα νατρίου!

 

Καθώς η υπερβολική κατανάλωση αλατιού συνδέεται με διάφορα προβλήματα υγείας όπως υπέρταση, νεφρική ανεπάρκεια και καρδιακές παθήσεις, η νέα αυτή εκλεκτή σειρά δίνει τη δυνατότητα σε όλους να απολαμβάνουν πλούσια γεύση χωρίς ενοχές και κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα.

 

Η νέα αυτή γευστική εμπειρία επιτυγχάνεται από τη Snack με την προσθήκη ενός μίγματος μπαχαρικών, τα οποία επιτρέπουν να διατηρείται αναλλοίωτη η γεύση των προϊόντων, ενώ η διατηρησιμότητά τους επιτυγχάνεται με την τεχνολογία υψηλής πίεσης (HPP). 

 

Η νέα σειρά περιλαμβάνει τις πιο αγαπημένες γεύσεις Snack, όπως Λούντζα, Βραστή Γαλοπούλα, Ψητή Γαλοπούλα και Καπνιστή Γαλοπούλα.

 

Αναζητήστε την ειδική σήμανση για να απολαύσετε κι εσείς τα νέα προϊόντα Snack με 25% λιγότερο αλάτι.

 

Η εταιρεία

Η Snack εμπλουτίζει τις γευστικές επιλογές της οικογένειας με τους πιο πικάντικους και πάντα ποιοτικούς πειρασμούς από το 1976, ενώ τα τελευταία χρόνια επένδυσε σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της σε παραγωγή, αλλά και για να διασφαλίσει ένα υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στα προϊόντα της. Επιπρόσθετα, η καθημερινή εποπτεία των παραγόμενων προϊόντων από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, εγγυώνται ότι στο πιάτο μας καταλήγουν μόνο τα καλύτερα προϊόντα.

www.snack.com.cy