Η INEX είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της ως Partner στο επερχόμενο Elevate Summit. Η εταιρεία θα παρουσιάσει το ξεχωριστό της όραμα για τη δημιουργία σύγχρονων χώρων μέσω ενός καινοτόμου περιπτέρου, το οποίο σχεδιάστηκε με σκοπό να αντικατοπτρίζει την πρωτοποριακή της προσέγγιση στον τομέα των ακινήτων.

Ως εταιρεία που εστιάζει σε προηγμένα, ανθρωποκεντρικά έργα, η INEX στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βιώνουν το περιβάλλον τους. Το περίπτερό της στο Elevate Summit θα αναδείξει τη χρήση τεχνολογίας, την κορυφαία ποιότητα και τον σχεδιασμό που κάνουν τα έργα της INEX να ξεχωρίζουν, προσφέροντας στο κοινό μια γεύση από το μέλλον των ευέλικτων και βιώσιμων χώρων διαβίωσης.

Εκεί, οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για όλα τα έργα της INEX, τόσο στον εμπορικό όσο και στον οικιστικό τομέα:

Leto’s: Κοινότητα οικογενειακών κατοικιών στην Πέγεια.

Palisandro Hills: Σειρά επαύλεων χτισμένων σε μεγάλα οικόπεδα κοντά σε παραποτάμιο φυσικό πάρκο.

More’s: 30 παραθαλάσσιες επαύλεις που απέχουν μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων.

Qube: Σύγχρονο συγκρότημα μεικτής χρήσης με γραφεία, διαμερίσματα και άλλες ανέσεις στο κέντρο της Πάφου με εύκολη πρόσβαση στην πόλη.

Trees: Οικογενειακό πάρκο με διαμερίσματα, μεζονέτες και επαύλεις που εναρμονίζονται απόλυτα με τη γύρω φύση.

Navie: Πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών στη Γεροσκήπου.

Beon: Προηγμένοι χώροι γραφείων που αξιοποιούν τις τελευταίες εξελίξεις της έξυπνης τεχνολογία.

Majestic: Το μεγαλύτερο σε ύψος επιχειρηματικό κέντρο στην Πάφο, το οποίο είναι πλήρως ενσωματωμένο στο αστικό περιβάλλον. Αυτό το έργο-ορόσημο δημιουργήθηκε από το μηδέν και προσδίδει μια σύγχρονη πινελιά στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

ABC Paphos: Ευέλικτα πλήρως εξοπλισμένα γραφεία (service offices) που καλύπτουν διάφορες επιχειρηματικές ανάγκες.

Το Elevate Summit είναι μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις που αφορούν το σημείο τομής μεταξύ ακινήτων και τεχνολογίας. Αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για την INEX ώστε να συνδεθεί με ηγέτες του κλάδου, να ανταλλάξει ιδέες και να παρουσιάσει τις λύσεις της για τη δημιουργία χώρων που δίνουν προτεραιότητα στη λειτουργικότητα και στις ανάγκες των ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν.

«Ανυπομονούμε να έρθουμε σε επαφή με ηγέτες του κλάδου και να μοιραστούμε το όραμά μας για έξυπνους χώρους», δήλωσε η Όλγα Κουντριάβτσεβα, συνιδιοκτήτρια της INEX.

Η INEX προσκαλεί όλους τους συμμετέχοντες του Elevate Summit να επισκεφτούν το περίπτερό της για να ανακαλύψουν πώς η εταιρεία διαμορφώνει την επόμενη γενιά έξυπνων έργων στον τομέα της αγοράς ακινήτων.