Το σωματείο Europa Uomo Κύπρου φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον τομέα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με καρκίνο του προστάτη. Ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί πλήρες μέλος του συνασπισμού Europa Uomo. Είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιτελεί ένα σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο, στοχεύοντας με τις δράσεις του και τις υπηρεσίες του στον άνθρωπο με καρκίνο του προστάτη και στην οικογένεια του, καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας του.

Σκοπός της ίδρυσης του είναι να συμβάλει στη βελτίωση του επιπέδου υγείας , γεγονός που θα επιτευχθεί μέσα από την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου του προστάτη, καθώς επίσης και την ενημέρωση για τις μεθόδους θεραπείας που εφαρμόζονται σήμερα στην αντιμετώπιση της ασθένειας. Όραμα μας, μια κοινωνία απαλλαγμένη από την απειλή του καρκίνου του προστάτη, στην οποία να διασφαλίζεται η ποιότητα και το δικαίωμα στη ζωή.

Το  Europa Uomo Κύπρου σε συνεργασία με το Γερμανικό Ιατρικό Ινστιτούτο και το Ποδηλατικό Σωματείο KMeaters διοργανώνουν την 4η  Columbus Travel Μπλε Ποδηλατική Διαδρομή.

H διαδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί με αφετηρία το Αμφιθέατρο Ηρώων Μίλτος και Χρίστος Χριστοφόρου.

Οι ποδηλάτες θα απολαύσουν μια ποδηλατική βόλτα απόστασης 7 χιλιομέτρων στο κέντρο της Λεμεσού.

Η όλη εκδήλωση είναι ενταγμένη στα Λεμέσια και τελεί υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Μαρίνας Χατζημανώλη.

Στον χώρο θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία PSA σε συνεργασία με το Γερμανικό Ιατρικό Ινστιτούτο και τον χορηγό της εκδήλωσης ΟΠΑΠ Κύπρου.

Για όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί η μπλε μπλούζα της διαδρομής. Επιπλέον στον χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα προς ενοικίαση ποδήλατα της εταιρείας nextbike Cyprus.

O καρκίνος του προστάτη μας αφορά όλους. Μαζί ας δώσουμε το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στον Ονομαστικό Χορηγό: Columbus Travel, Χρυσό Χορηγό: ΟΠΑΠ Κύπρου, Ασημένιους Χορηγούς: Garmin Cyprus, NOVARTIS, Χάλκινο Χορηγό: Cyta καθώς και στους Υποστηρικτές μας: Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, ΑΗΚ, McDonald’s, Δήμο Λεμεσού, nextbike Cyprus, Prime Ασφαλιστική, Peric Νερό & The Office Advertising and Marketing Agency. Η πολύτιμη συνεισφορά σας αποτελεί θεμέλιο λίθο για την επιτυχία μας και μας επιτρέπει να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξη σας.

Για πληροφορίες τηλεφωνήστε 25-343438.

Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο