Κοπιάστε στο Οινοποιείο Ζαμπάρτας, στις 2 Νοεμβρίου να γιορτάσουμε το τέλος της εσοδείας. Ελάτε να χαρούμε τα χρώματα του Φθινοπώρου με τη μουσική των Fuzz Buzz και την αυθεντική Κυπριακή φωνή του Μιχάλη Τερλικκά κάτω από την κληματαριά του Οινοποιείου. Θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα ‘έξω που τα νερά μας΄, το μεγαλύτερο σε θέαση στο φεστιβάλ Φέγγαρος 2023 και 2024.

 

Θα ακουστούν ξεχωριστές, σύγχρονες εκδόσεις των παραδοσιακών τραγουδιών ‘Τρεις ελιές τζαι μια τομάτα’, ‘Η Βράκα’, ‘Ασιερόμπασμα’ . Θα ακουστούν επίσης παραδοσιακά τραγούδια με τη χρήση σύγχρονων μουσικών οργάνων όπως μπάσο, τύμπανα, κιθάρα και πλήκτρα.

Στο μπαρ θα σερβίρονται ποικιλία κρασιών με το ποτήρι ή με τη φιάλη, οργανικό τσάι, Κυπριακό ice-tea, νερό, ξηροί καρποί και πατατάκια.

Θα υπάρχουν επιλογές φαγητού σε περίπτωση που πινάτε! 

Ας απολαύσουμε μια χαλαρωτική βραδιά γεμάτη με μουσική και χορό για να γιορτάσουμε τη λήξη της εσοδείας και την αλλαγή της εποχής. 

Κοπιάστε!

Εισιτήρια για ενήλικες €25: Περιλαμβάνονται: Ζωντανή μουσική από τους Fuzz Buzz και το Μιχάλη Τερλικκά και ένα αναμνηστικό ποτήρι κρασιού για να το πάρετε στο σπίτι σας. Το πρώτο κρασί το κερνούμε!

Εισιτήρια για παιδιά €18: Περιλαμβάνονται: Ζωντανή μουσική από τους Fuzz Buzz και το Μιχάλη Τερλικκά, χυμός ή ice-tea και παιχνίδια. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟ-ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: End of Harvest Party 2 NOV - Zambartas Wineries

Προσεύλευση: 17:00
Μουσικό Πρόγραμμα: 18:00-21:00
Λήξη: 22:00

Ο χώρος είναι υπαίθριος. Προτείνονται άνετα παπούτσια και λεπτό σακάκι.Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω βροχής, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας.

 

Location: Zambartas Wineries, Grigores Afxentiou 39,4710 Agios Amvrosios
Date & Time: Saturday 2 November 17.00-22.00H
Tel for more information: 25942424