Η Altia, διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της πολυάριθμες επιλογές σε ακίνητα. Ξεχωρίσαμε πέντε κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας (Δάλι και Τσέρι) που ξεχωρίζουν για την τοποθεσία και την αισθητική τους. 

Δείτε τις επιλογές που σας προτείνουμε και βρείτε το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. 

Διώροφη κατοικία και οικόπεδο στην Παναγία Ευαγγελίστρια, Δάλι

Διώροφη κατοικία και οικόπεδο στην περιοχή Παναγία Ευαγγελίστρια στο Δάλι, περίπου 1,2 χλμ από τον αυτοκινητόδρομο Β1 και από το κέντρο του Δήμου Ιδαλίου. Η κατοικία έχει έκταση 648 τ.μ με το ισόγειο της να αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα και γραφείο σε ενιαίο χώρο, μια τουαλέτα επισκεπτών και πλυσταριό. Ο πρώτος όροφος διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (δύο από τα οποία είναι τύπου en-suite με ντους και walk-in ντουλάπα), και στο τρίτο υπνοδωμάτιο υπάρχει τζακούζι και walk-in ντουλάπα. Εξωτερικά υπάρχουν καλυμμένες/ακάλυπτες βεράντες, δύο θέσεις στάθμευσης, αποθήκη και γκαράζ. Το οικιστικό τεμάχιο εκτείνεται σε περίπου 516 τ.μ. έχει ορθογώνιο σχήμα και σχετικά επίπεδη επιφάνεια ενώ η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου συνολικής πρόσοψης 71 μ. 

Διώροφη κατοικία με υπόγειο και σοφίτα στο Δάλι 

Σύγχρονη διώροφη κατοικία με υπόγειο και σοφίτα στο Δάλι 120 μ. νότια από τη Λεωφόρο Ηνωμένων Εθνών και 400 μ. ανατολικά από τη Λεωφόρο Λεμεσού. Το ισόγειο αποτελείται από ένα ενιαίο σαλόνι/τραπεζαρία, μια ενιαία κουζίνα/καθιστικό/τραπεζαρία, μια καλυμμένη βεράντα και μια τουαλέτα επισκεπτών. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται ένα μπάνιο και 4 υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite με ιδιωτικό μπάνιο και walk-in ντουλάπα). Το υπόγειο βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την πισίνα, τη βεράντα και χώρο BBQ και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μια ενιαία κουζίνα / τραπεζαρία / πλυσταριό. Επιπλέον, υπάρχουν δύο χώροι στάθμευσης. Εξωτερικά υπάρχει χώρος BBQ, πέργκολα, καλυμμένες/ακάλυπτες βεράντες, πισίνα και κήπος. 

Κατοικία με υπόγειο και πισίνα στο Δάλι 

Κατοικία με υπόγειο στο Δάλι που βρίσκεται 570 μ. νοτιοανατολικά από την εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, 360 μ. ανατολικά της Λεωφόρου Λεμεσού, 250 μ. βορειοανατολικά των Λεωφόρων Λεμεσού - Ηνωμένων Εθνών και 800 μ. βόρεια από τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο εισόδου, καθιστικό - τραπεζαρία, κουζίνα με τραπέζι και τουαλέτα επισκεπτών. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν γραφείο, ένα κυρίως μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite με walk-in ντουλάπα. Επιπλέον διαθέτει ημιυπόγειο με καλυμμένο χώρο στάθμευσης, πλυσταριό, λεβητοστάσιο, αποθήκη και ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει πισίνα και χώρος BBQ. 

Γωνιακή κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Δάλι 

Γωνιακή κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Δάλι, περίπου 280 μ. από τον αυτοκινητόδρομο. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, δευτερεύον καθιστικό, κουζίνα με κουζινάκι/πλυσταριό, τουαλέτα επισκεπτών, υπνοδωμάτιο και καλυμμένες βεράντες. Ο όροφος διαθέτει 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως είναι τύπου en-suite με μπάνιο και walk-in ντουλάπα, σαλόνι και κυρίως μπάνιο. Επιπλέον, υπάρχουν δύο καλυμμένοι χώροι στάθμευσης 34 τ.μ. και αποθηκευτικός χώρος. 

 Διώροφη κατοικία με πισίνα στο Τσέρι 

Διώροφη κατοικία με πισίνα στο Τσέρι, περίπου 1 χλμ. από τη Λεωφόρο Πεύκου και 4,5 χλμ. από τον κυκλικό κόμβο. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας με μοντέρνα και υψηλής ποιότητας φινιρίσματα όπως ψευδοροφή και γρανιτένιες επιφάνειες κουζίνας. Στον όροφο υπάρχουν μικρή κουζίνα / πλυσταριό και τρία υπνοδωμάτια, όλα τύπου en-suite με την κύρια κρεβατοκάμαρα να διαθέτει επίσης δωμάτιο-ντουλάπα. Επιπλέον, η κατοικία περιλαμβάνει patio με πισίνα στο ισόγειο, χώρο στάθμευσης και αυλή. 

Δείτε περισσότερες κατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας