Σε μια περίοδο που οι τουριστικές περιοχές της Κύπρου παρουσιάζουν σημαντική και οικιστική άνθηση, η εύρεση ακινήτων καταγράφει ραγδαία αύξηση. 

Λαμβάνοντας υπόψη το αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον αλλά και τη μειωμένη προσφορά ακινήτων στις εν λόγω περιοχές, η Altamira Real Estate εντόπισε και παρουσιάζει στο αγοραστικό κοινό ένα ολόκληρο κτήριο μεικτής χρήσης σε προνομιακή περιοχή της Αγίας Νάπας, με την ενδεικτική τιμή πώλησης  €450,000. 

Το ακίνητο αποτελείται στο ισόγειο από κατάστημα με μεσοπάτωμα και στον όροφο από ένα διαμέρισμα. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται στα 443 τ.μ. και περιλαμβάνει ισόγειο, μεσοπάτωμα και διαμέρισμα στον 1ο όροφο.  Σημειώνεται ότι για το ακίνητο έχει εκδοθεί εκ συμφώνου απόφαση για παράδοση κενής κατοχής στις 31/12/2024.

Ισχυρό, μάλιστα, πλεονέκτημα του συγκεκριμένου ακινήτου είναι η εγγύτητά του στο κέντρο της Αγίας Νάπας, που αποτελεί διαχρονικά από τις δημοφιλέστερες παραθαλάσσιες περιοχές της Κύπρου, με παρουσία τουριστών αλλά και κατοίκων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Πιο συγκεκριμένα, το κτήριο είναι ιδανικά τοποθετημένο 180 μέτρα βορειοδυτικά από την αρχική θέση του Δήμου και περί τα 300 μέτρα νότια από το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας. Πρόκειται για μια περιοχή που απολαμβάνει πρόσβαση σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων, οι οποίες συγκεντρώνονται ιδίως στους κεντρικούς δρόμους της. 

Τα συνολικά χαρακτηριστικά του ακινήτου και η ελκυστική τοποθεσία του, σε συνδυασμό με τη μειωμένη προσφορά αντίστοιχων κτηρίων, το καθιστούν μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης αλλά και για ιδιώτες επενδυτές.

Επόμενο άνοιγμα προσφορών την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, η ώρα 10 το πρωί.

 

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.