Μετά από μια συντομη θερινή διακοπή, το Souvenir Social (πρώην Bar Souvenir) ανοίγει τις πόρτες του στις 30 Αυγούστου. Πήραμε τον χρόνο μας για να ξαναδημιουργησουμε το μενού και να ανανεώσουμε τον χώρο μας, όλα για να σας προσφέρουμε το καλύτερο σε άνεση και οικειότητα.

Τι Νέο;

Αγαπημένα παραδοσιακά πιάτα όπως Veal Milanese, Carbonara, Beef Tagliata και επιλογες από σπιτικά burgers, όλα φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας υλικά και προετοιμασμένα με φροντίδα. 

Sip & Savor: Μια εναλλασσομενη λιστα από υπέροχα κρασιά, συμπεριλαμβανομένων φυσικών κρασιών, καθώς και κλασικά και signature κοκτέιλ που θα κάνουν τις γευστικές σας επιθυμίες να χορεύουν. 

Σαββατοκύριακα Vibes: Το Brunch μόλις έχει ανανεωθει με γλυκα και αλμυρα πανκεικς, κλαμπ σάντουιτς και κυπριακο προγευμα, καθως και με την πολυαναμενόμενη μεσημεριανή καρτα φαγητου,ι το Souvenir Social το τελειο σημειο για να περασεις ολοκληρο το Σαββατοκυριακο. Και ναι, παραμενουν τα Bottomless Mimosas και Bloody Marys.

Γιατί να Έρθετε;

Επειδή αξίζετε έναν τόπο όπου η οικείοτητα συναντά την άνεση, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με υπέροχο φαγητό, καλο εκτελεσμενα ποτά και World Music που δίνει την τέλεια διάθεση.

Είτε είναι ποτάκι μετά τη δουλειά, δείπνο, απογευματινά bar snacks με κρασι ή ένα Κυριακατικο μπραντς, το Souvenir Social είναι ο τόπος να είστε.

Ελάτε να Γευτείτε τη Διαφορά στο Souvenir Social
Επισκεφτείτε τον ζεστό και φιλόξενο χώρο μας, όπου το καλό φαγητό και η καλή παρέα είναι πάντα στο μενού. Η κουζίνα μας είναι ανοιχτή και σας περιμένουμε.

Τετάρτη με Παρασκευη : 17:30 - 00:30

Σαββατο με Κυριακη: 10:30 - 00:30

Μπορείτε να βρείτε το Souvenir Social στο Facebook και στο Instagram. 

Σας περιμένουμε στη Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 44, Λευκωσία, Τηλ. επικοινωνίας: 99 758 578