Συγκλονισμό προκαλούν τα χθεσινοβραδινά επεισόδια που σημειώθηκαν σε περιοχή της Χλώρακας, μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ ομάδας αλλοδαπών ατόμων.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Κοινοτάρχη Χλώρακας Νικόλα Λιασίδη, ο οποίος ανέφερε ότι οι κάτοικοι έζησαν στιγμές πανικού και τρόμου, επισημαίνοντας ότι είναι συχνό φαινόμενο οι συμπλοκές αλλοδαπών στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμη: Νέα βίντεο από τις συμπλοκές στη Χλώρακα – «Ζήσαμε στιγμές τρόμου»

Εξήγησε ότι στην αρχή ξεκίνησε ένταση μεταξύ 30 ατόμων, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα η κατάσταση κλιμακώθηκε με αποτέλεσμα να μαζευτούν στην περιοχή 150 αλλοδαποί με πέτρες και λοστούς. Διευκρίνισε ότι οι Σύροι που μένουν στη Χλώρακα είναι τσακωμένοι με αλλοδαπούς που μένουν στην Πάφο και τους περίμεναν εξοπλισμένοι.

Τόνισε ότι με το που έφτασε στο σημείο η Αστυνομία, οι αλλοδαποί αντέδρασαν ζητώντας εξηγήσεις γιατί να καλέσουν οι πολίτες Αστυνομία. Στη συνέχεια εξαπέλυσαν επίθεση κατά των Αρχών, ακολούθησε πετροπόλεμος, ενώ οι Αστυνομικοί απάντησαν με προειδοποιητικούς πυροβολισμούς.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρά επεισόδια και συμπλοκές στην Πάφο - Έπεσαν πυροβολισμοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κ. Λιασίδης επεσήμανε ότι οι αλλοδαποί προκάλεσαν ζημιές σε 10 οχήματα πολιτών που περνούσαν εκείνη την ώρα τυχαία, ενώ κατέστρεψαν και ένα όχημα. Πάντως φέρεται να ζητούσαν το λόγο που οι πολίτες έβγαζαν βίντεο και φωτογραφίες τις συμπλοκές.

Ο Κοινοτάρχης Χλώρακας, ανέφερε ότι οι μόνιμοι κάτοικοι πανικοβλήθηκαν με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να μπουν στα οχήματα τους και να φύγουν από την περιοχή, αρνούμενοι να επιστρέψουν.

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι σε ακατάλληλο συγκρότημα διαμερισμάτων, διαμένουν παράνομα πάνω από 600 αλλοδαποί, ενώ γίνεται και διακίνηση ναρκωτικών.    

Διαβάστε ακόμη: Συμπλοκές/Χλώρακα: Πετούσαν πέτρες σε αστυνομικούς – Μια σύλληψη