Συνεργασία για ανακαίνιση μικρού νηπιαγωγείου είχαν οι Σχολικές Εφορίες με τους δύο νεαρούς που φόρεσαν χειροπέδες από την Αστυνομία μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, ότι υπήρχε σχέδιο δολοφονίας εναντίον του προέδρου των Εφοριών, Ντίνου Έλληνα.

 

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο κος Έλληνας εξήγησε πως δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια για κακή συνεργασία μεταξύ του ίδιου και της εταιρείας που διατηρούν οι δύο συλληφθέντες.

Διαβάστε επίσης: Σχέδιο δολοφονίας κατά του Ντίνου Έλληνα: «Με έκπληξη ενημερώθηκα»

«Είναι αυτό που μου προξένησε κυρίως την έκπληξη των όσων ακολούθησαν και έμαθα από την Αστυνομία. Γενικά δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα με καμία εταιρεία που συνεργαζόμαστε», είπε.

Ο κος Έλληνας σημείωσε πως όταν γίνονται κακοτεχνίες ή τα έργα παραδίδονται χωρίς τα απαιτούμενα συμφωνηθέντα απαιτούμαι από τους εργολάβους να ολοκληρώνονται οι διαδικασίες και να πληρώνεται στη συνέχεια.

«Δεν υπήρξε τίποτα το σοβαρό. Υπήρξαν μικρολεπτομέρειες και παρατηρήσεις σχετικά με την ανακαίνιση μικρού νηπιαγωγείου. Ζήτησα από την σχολική εφορία να έχω το λογιστικό έγγραφο της συγκεκριμένης εταιρείας και μέχρι σήμερα είχαμε δώσει 360 χιλιάδες ευρώ χωρίς να υπάρξει πρόβλημα», ανέφερε.

Ο ίδιος καλέστηκε από την Αστυνομία με σκοπό να αναφερθεί στη σχέση και την επαφή που είχε με τους δύο νεαρούς.