Υπό 7ήμερη κράτηση τέθηκε ο γιατρός που πωλούσε πλαστά Πιστοποιητικά Εμβολιασμού σε πολίτες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε ενώπιον δικαστηρίου το πρωί του Σαββάτου και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με τα αδικήματα που αντιμετωπίζει.

600 ευρώ η ταρίφα

600 ευρώ ζητούσε από τους πολίτες για τα μαϊμού Πιστοποιητικά Εμβολιασμού ο 53χρονος ιατρός . Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί πως, τρία πρόσωπα τα οποία νοσηλεύονται σε σοβαρή/κρίσιμη κατάσταση με  κορωνοιό φέρονται να κατέχουν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο εκδόθηκε από τον ύποπτο.

Σύμφωνα πάντως με αστυνομικές πηγές ο 53χρονος φέρεται να προχώρησε στην έκδοση 102 συνολικά Πιστοποιητικών Εμβολιασμού με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη για την πιθανότητα να υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πλαστών πιστοποιητικών ανάμεσα σ΄ αυτά.

Το χρονικό

Όλα προέκυψαν όταν συγγενικό του πρόσωπο ασθενή ο οποίος  νοσηλεύεται διασωληνωμένος με COVID19 προέβη σε καταγγελία για γιατρό που έδωσε ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, γιατρός φέρεται να έδωσε ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού στον 41χρονο που νοσηλεύεται, καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν είναι εμβολιασμένος.

Στη συνέχεια προέκυψε η σύλληψη του 53χρονου γιατρού στη Λάρνακα.

Διαβάστε επίσης:Έπαιρνε ταρίφα 600 ευρώ ο γιατρός για τα «μαϊμού» Πιστοποιητικά Εμβολιασμού