Εικόνες ντροπής και κοινωνικού αποκλεισμού βιώνουν άτομα με προβλήματα αναπηρίας, καθώς ασυνείδητοι παρκάρουν στους χώρους στάθμευσης για άτομα με αναπηρία.

Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ραφαέλα Μιλτιάδους, Πρέσβειρα οδικής ασφάλειας καταγγέλλει το περιστατικό που σημειώθηκε στην παλιά Λευκωσία.

Όπως αναφέρει αναγκάστηκε να σταθμεύσει στη μέση δύο πάρκινγκ επειδή χρειάζεται χώρο για το αμαξίδιο της , ενώ καταγγέλλει αγενέστατη και απαξιωτική συμπεριφορά Αστυνομικού στο τηλεφωνικό κέντρο. 


Η ανάρτηση της και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Να ευχαριστήσω και δημοσίως τους συμπολίτες μου που με υποχρέωσαν να σπαταλήσω 1 ώρα προσπαθώντας να βρω λύση στην παράνομη στάθμευσή τους σε χώρο στην παλιά Λευκωσία.  Να ευχαριστήσω και την Αστυνομία Κύπρου που με άφησε να περιμένω χωρίς αποτέλεσμα και δη την αγενέστατη και απαξιωτική συμπεριφορά αρμόδιου ατόμου στο τηλεφωνικό της κέντρο. 

Δηλώνω την τεράστια μου απογοήτευση σταθμεύοντας στη μέση ΔΥΟ χωρών στάθμευσης, γιατί ΝΑΙ χρειάζομαι χώρο για να κατεβάσω το αμαξίδιο μου, γιατί ΝΑΙ χρειάζομαι χώρο κοντά στον προορισμό μου, σε αντίθεση με ΣΕΝΑ και ΣΕΝΑ που μάλλον θα μπορούσατε απλά να περπατήσετε 10 λεπτάκια περισσότερο!
Επίσης να παρακαλέσω τους ομοϊδεατες φίλους μου να μην τα παρατάνε και να διεκδικούν όσα μας αξίζουν!

 

Να ευχαριστήσω και δημοσίως τους συμπολίτες μου που με υποχρέωσαν να σπαταλήσω 1 ώρα προσπαθώντας να βρω λύση στην...

Δημοσιεύτηκε από Rafaela Miltiadou στις Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Διαβάστε ακόμη:

Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Έλενα Μεσαρίτου-Σήμερα η νεκρώσιμη ακολουθία

Θετικός στον κορωνοϊό ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ Ηλίας Μυριάνθους