Το αποτέλεσμα της νεκροτομής κατέδειξε τη φρίκη του εγκλήματος του διπλού φονικού στους Εργατες.

 

Δεκάδες είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα με την ανακριτική ομάδα να προσπαθεί να πείσει το 59χρονο φερόμενο δράστη να συνεργαστεί. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και πιθανή συμπληρωματική κατάθεση του 25χρονου γιου, που γλίτωσε από τη μανία του πατέρα του και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο νοσοκομείο παραμένει φρουρούμενος και ο 59χρονος φερόμενος δράστης.

Ερώτημα που θα απαντηθεί από το εγκληματολογικό, είναι κατά πόσο χρησιμοποιήθηκαν και τα δύο μαχαίρια που βρέθηκαν στην κατοχή του υπόπτου.
Οι ανακριτές λαμβάνουν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον, με δύο μέλη της δύναμης, που συνδράμουν στις έρευνες, να επικεντρώνονται αποκλειστικά και μόνο στο φρικτό έγκλημα που είχε διαπράξει ο 59χρονος σε ηλικία 15 ετών το 1976 στον Παρισσινό.

Για μη σωστή εκτίμηση του κινδύνου από τους λειτουργούς Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, κάνει λόγο η Επίτροπος Διοικήσεως.

«Εκ πρώτης όψεως παρομοιάζει με τις ίδιες ελλείψεις των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, που διαπιστώθηκαν στο πόρισμα του θανάτου του 15χρονου Στυλιανού, το οποίου το πόρισμα για τις αίτιες θανάτου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Γενική Εισαγγελία».

Το μεσημέρι με την κηδεία των δύο θυμάτων της οικογενειακής τραγωδίας Ανδρούλα Αβραξίδου και  Στέλιο Γιάγκου, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Φονικό/Εργάτες:Μη σωστή εκτίμηση του κινδύνου από ΥΚΕ, διαπιστώνει η Λοττίδου

Αμείλικτα ερωτήματα για το διπλό φονικό-Στο «μικροσκόπιο» αρμόδιες υπηρεσίες