Με αρνητικό τεστ  κορωνοϊού θα πρέπει να μεταβαίνουν οι καθηγητές που εργάζονται σε Λεμεσό και Πάφο και κατοικούν σ΄άλλες πόλεις της Κύπρου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, το τεστ κορωνοϊού ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα γίνεται στις σχολικές μονάδες, ενώ το Υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε σύσκεψη ώστε να διευκρινιστούν οι διαδικασίες.

Σημειώνεται πως σε ανακοίνωσή προς τις Διευθύνσεις των σχολείων ο Γενικός Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, απέστειλε εγκύκλιο σχετικά με τον τρόπο μετακινήσεις των εκπαιδευτικών.

Αναλυτικά:

*Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του σχολείου σας, οι οποίοι/ες μεταβαίνουν στον χώρο εργασίας τους από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, πρέπει να έχουν μαζί τους το Έντυπο Βεβαίωσης Κυκλοφορίας Εργαζομένου,

*Παρακαλείστε όπως, αφού συμπληρωθεί, υπογραφεί και σφραγιστεί το συνημμένο έντυπο, να δοθεί άμεσα στους/στις επηρεαζόμενους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας. Στο σημείο του εντύπου όπου ζητείται η εταιρεία/υπηρεσία/οργανισμός να συμπληρώνεται η επίσημη ονομασία του σχολείου.

*Το ίδιο έντυπο πρέπει να εξασφαλισθεί από τους/τις Διευθυντές/Διευθύντριες, υπογεγραμμένο, από τον/την οικείο/οικεία Επιθεωρητή/Επιθεωρήτρια ή Π.Λ.Ε.

*Το έντυπο πρέπει να αποσταλεί και στους/στις εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε απογευματινά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας

Διαβάστε επίσης:

Προδρόμου: Κουβερτούλες στα παιδιά για τις χαμηλές θερμοκρασίες στις τάξεις

ΥΠΠΑΝ: Μόνο εξ αποστάσεως τα μαθήματα Ιδιωτικών φροντιστηρίων σε Πάφο-Λεμεσό