Αύριο θα γίνει η μεταθανάτια εξέταση στις δύο σορούς που εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε διαμέρισμα στη Λακατάμια.

 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου, ο οποίος μίλησε κρατικό ραδιόφωνο, συγγενικό πρόσωπο του 56χρονου τον αναζήτησε και δεν τον εντόπισε, με αποτέλεσμα να πάει στο διαμέρισμα και να βρει τα δύο πτώματα. Ακολούθως προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, που έσπευσε στη σκηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που διερευνώνται, τελευταία φορά, που το ζευγάρι είχε θεαθεί, ήταν χθες το πρωί και πιστεύεται ότι το φονικό έγινε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σημειώνεται πως, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση δολοφονίας και αυτοχειρίας. Γύρω στις 21:30 το βράδυ εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στη Λακατάμια νεκροί, ένας άνδρας 56 ετών και μία γυναίκα, 44, και οι δύο Ελληνοκύπριοι,.

Στη σκηνή μετέβησαν ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, Δημήτρης Δημητρίου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Γιαννάκης Χαραλάμπους. Αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων, κι ένα δίκανο πυροβόλο όπλο, τα οποία θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.