Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

 

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα στα δυτικά βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει το Σάββατο άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία Κλαυδιά: Αλλάζει καταθέσεις ο 23χρονος- Όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο

Συνεχίζεται η υπόθεση της 19χρονης:Επεισόδιο έξω από το σπίτι Ισραηλινού(pics)

Απεβίωσε από κορωνοιό 47χρονος Κύπριος στη Βρετανία (pic)