Εδώ Λεμεσός! 
 
Άρχισε η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση που πραγματοποιείται επί της λεωφόρου Μακαρίου στη Λεμεσό
 
Στην μεγάλη παρέλαση συμμετέχουν 120 ομάδες από τις οποίες οι 95 παρελαύνουν με τα δικά τους σατιρικά ή θεματικά άρματα. 
 
Αναμένεται ότι φέτος οι καρναβαλιστές θα ξεπεράσουν τις 25.000.  
 

@gypsies2020 έτοιμοι για να παρτάρουν! #limassolcarnival2020 #limassol #cyprus #karnavali #carnival #limassolcarnival #lemesos #лимассол

Posted by Limassol Carnival 2020 February 20 - March 01 on Sunday, 1 March 2020
Επίσης θα παρελάσουν μεγάλες σατιρικές κατασκευές του Δήμου Λεμεσού, οι οποίες αναβιώνουν το παλιό καρναβάλι της Λεμεσού και σατιρίζουν την επικαιρότητα. 
 
Η εξέδρα των επισήμων και του κοινού μεγαλώνει φέτος στα 100 μέτρα μήκος έξω από το Λανίτειο Αθλητικό Κέντρο, ενώ σε άλλο σημείο της διαδρομής τοποθετείται για πρώτη φορά νέα εξέδρα 50 μέτρων για να φιλοξενήσει ελεύθερα οικογένειες και παιδιά. 
 

Ο Βασιλιάς Λεμέσιος Μαχαραγιάς της πόλης προπορεύεται της μεγάλης καρναβαλίστικης παρέλασης ! #limassolcarnival2020 #limassol #cyprus

Posted by Limassol Carnival 2020 February 20 - March 01 on Sunday, 1 March 2020
Όπως αναφέρει ο Δήμος Λεμεσού, έχει γίνει σημαντική αναβάθμιση στον ήχο της παρέλασης και γίνονται επαφές για απευθείας μετάδοση της παρέλασης σε μεγάλες οθόνες κατά μήκος της διαδρομής.
 
Την παρέλαση άνοιξαν στη 1:00 το μεσημέρι, από τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Νικολάου,  οι έξι ομάδες των κανταδόρων, συνέχισαν οι μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, η φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού και οι ομάδες κρουστών Batukinio.
 
Θα ακολουθήσουν άρματα και ομάδες πεζών στους ρυθμούς ενιαίας μουσικής. 

Ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης κήρυξε την έναρξη του Λεμεσιανου καρναβαλιού 2020. #limassolcarnival2020 #grandparade #limassol #cyprus

Posted by Limassol Carnival 2020 February 20 - March 01 on Sunday, 1 March 2020
Στις 9 το βράδυ ολοκληρώνονται οι φετινές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού με τον υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην πλατεία του παλιού Λιμανιού με DJ τον Γιώργο Ασημένο, στη διάρκεια του οποίου θα αναδειχθεί και η καλύτερη πελλόμασκα.