Η  έκθεση του ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη,  του οποίου ζητήθηκε η συμβολή στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του 16χρονου μαθητή από τους Τρούλλους ,ανάβει το πράσινο φως για να οδηγηθεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης.  

 

Η έκθεση του ιατροδικαστή στάληκε από το Λονδίνο στους ανακριτές πριν από μέρες  και φαίνεται από τη μελέτη των ευρημάτων του ότι συμπίπτουν με τα ευρήματα της ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου. Σύμφωνα με τα ευρήματά της ο θάνατος του 16χρονου οφειλόταν σε αλκοολική δηλητηρίαση.

Στο αίμα του μαθητή είχαν ανιχνευθεί 340mg  αλκοόλης, γεγονός που παραπέμπει σε μεγάλη κατανάλωση ποτού στο πάρτι όπου συμμετείχε.

  Εκ πρώτης όψεως οι ανακριτές θεωρούν ότι προκύπτουν στοιχεία που πιθανόν να δικαιολογούν την άσκηση ποινικών διώξεων για κάποια πρόσωπα, ενώ κομβικό σημείο στην αυτή υπόθεση είναι βίντεο που περιλαμβάνεται στον ανακριτικό φάκελο, που δείχνει τι προηγήθηκε του θανάτου σε σχέση με το αλκοόλ. Το λόγο κατά πόσο η υπόθεση θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, έχει αποκλειστικά πλέον ο Γενικός Εισαγγελέας.

Ο θάνατος του μαθητή επήλθε τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου 2019 στο χωριό Τρούλλοι της επαρχίας Λάρνακας, κατά τη διάρκεια εφηβικού πάρτι.

Ο άτυχος Παναγιώτης εντοπίστηκε αναίσθητος έξω από την οικία όπου διεξαγόταν το πάρτι και φαίνεται ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του