Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προήλθε από έκρηξη.

Συναγερμός στις 07:40 το πρωί στη Λεμεσό, από έκρηξη σε κτίριο και πυρκαγιά που ακολούθησε.  Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις τις πυροσβεστικής προκειμένου να κατασβέσουν τη φωτιά, η οποία έχει πλέον τεθεί υπό έλεγχο. 

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβεστικά οχήματα, με τις δυνάμεις να ερευνούν παράλληλα για τυχόν εγκλωβισμένους εντός του κτιρίου. Σε επικοινωνία που είχαμε με εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, μας αναφέρθηκε ότι τρεις ομάδες της Υπηρεσίας εισήλθαν εντός του κτιρίου και διερεύνησαν το ενδεχόμενο να υπάρχει εντός οποιοδήποτε άτομο, χωρίς ευτυχώς να εντοπιστεί κάποιος εγκλωβισμένος. 

Δείτε εδώ: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα– Διπλό χτύπημα σ’ένα 24ωρο

Στο σημείο υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στον πρώτο όροφο του κτιρίου, ο οποίος τυλίχθηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής, εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν και στο δεύτερο όροφο. 

Τα ακριβή αίτια θα διακριβωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Προς το παρόν εξετάζεται εαν πρόκειται για κάποιο ατύχημα, για παράδειγμα μία έκρηξη φιάλης υγραερίου ή εαν πρόκειται για εμπρησμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, το ινστιτούτο στο οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά, αποτέλεσε στόχο εμπρηστών και χθες Πέμπτη. 

Δείτε σχετικό βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης καθώς και τα ακόλουθο: 

 

Δείτε επίσης σχετικές φωτογραφίες που ανάρτησε στο Facebook ο γνωστός φωτογράφος της Λεμεσού, «Φώτο Κόκος»: