Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε σήμερα Τετάρτη, μαθητής της Τεχνικής Σχολής Πάφου, μετά από ατύχημα.

 

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του Σχολείου ο μαθητής φέρεται να εξήλθε από την τάξη και στην προσπάθεια του να εξέλθει του σχολικού χώρου από κάγκελο, γλίστρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

 Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως ο πυροσβεστικός σταθμός Πάφου με ομάδα και όχημα διάσωσης μετέβη για διάσωση της ζωής μαθητή ο οποίος εγκλωβίστηκε τα μεταλλικά κάγκελα περίφραξης του σχολείου στην προσπάθεια του να διέλθει περιτοιχίσματος επενδυμένο με κάγκελο.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, ο μαθητής αποπαγιδεύτηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων. Αφού πρώτα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, παραδόθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείο Πάφου.

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Η κατάσταση της υγείας του μαθητή δεν εμπνέει ανησυχία, αναφέρθηκε. 

Όπως μεταδίδει το κρατικό κανάλι, ο μαθητής στην προσπάθεια υπερπήδησης της περίφραξης, αιχμηρή προεξοχή τύπου λόγχης καρφώθηκε στην κοιλιά του δεκαεξάχρονου ελληνοκύπριου μαθητή, ο οποίος έχει ήδη μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Συνεργείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κλήθηκε επειγόντως στο σχολείο, αναγκάστηκε να κόψει το σίδερο και να μεταφέρει τον μαθητή, με το σίδερο στην κοιλιά, στο Νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

 

Διαβάστε επίσης:

 Υπόθεση 8χρονου: Αναμένεται κατάθεσή του- Ποια η κατάσταση της υγείας του

Πάφος: Δεν έδιναν νεκρό για κηδεία επειδή έλειπε ο νεκροτόμος (ΒΙΝΤΕΟ)