Η ασφάλεια των παιδιών είναι ύψιστη προτεραιότητα της Σχολικής Εφορίας Αραδίππου, η οποία διευκρινίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το περιστατικό που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο του Δήμου δεν σχετίζεται με θέματα εκφοβισμού.

Η Σχολική Εφορία Αραδίππου αναφέρεται σε ανακοίνωσή της στο πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε στο Δ' δημοτικό σχολείο Αραδίππου, κατά το οποίο τραυματίστηκε μαθητής.

«Θα θέλαμε αρχικά να εκφράσουμε την ειλικρινή και βαθιά μας λύπη για το ατυχές γεγονός και να ενημερώσουμε ότι το θέμα αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα», σημειώνεται.

Προστίθεται ότι «κατανοούμε πλήρως την ανησυχία που έχει προκληθεί και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ασφάλεια των παιδιών είναι ύψιστη προτεραιότητα μας. Παράλληλα, το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση με απώτερο σκοπό την πλήρη διαλεύκανση».

Περαιτέρω η Σχολική Εφορία Αραδίππου διευκρινίζει «ότι μετά από πληροφορίες που λάβαμε, το ατυχές συμβάν δεν σχετίζεται με θέματα εκφοβισμού (bullying) ή άλλων παρεμφερών καταστάσεων. Αντιθέτως πρόκειται για ένα συμβάν το οποίο συνέβη κατά την ώρα του διαλείμματος».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως «θα υπάρξει άμεση ενημέρωση για οποιεσδήποτε περαιτέρω εξελίξεις».

Διαβάστε ακόμη: 

Πατέρας κατήγγειλε τραυματισμό του παιδιού του σε Δημοτικό

Τραυματισμός 8χρονου σε Δημοτικό: «Καμία σχέση με bullying–Τα παιδιά έπαιζαν»