Δημόσια συζήτηση έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (15/10) στο Tik Tok  με το live της Νανάς που είχε καλεσμένο τον Χριστόφορο Τορναρίτη και τον Φειδία Παναγιώτου. 

 

Καλεσμένη στο Ήρθε και Έδεσε η Νανά μίλησε για τον χθεσινοβραδινό καβγά των δύο στο Tik Tok.

Εξηγώντας το τι έγινε είπε ότι «ήταν μια γενικότερη ενόχληση προς όλη την στάση του Φειδία μετά την εκλογή του. Όπως φάνηκε μέσα στο χθεσινό live είχαν υποσχεθεί κάποια πράγματα ο ένας στον άλλο τα οποία δεν τηρήθηκαν και ξέσπασε αυτή η καταιγίδα μεταξύ τους.  Ο πρώτος μου στόχος και γι’ αυτό επιδίωξα το live με τον Φειδία ήταν να λύσουμε κάποιες απορίες του κόσμου γι’ αυτό το κύμα δυσαρέσκεια που προκάλεσε ο Φειδίας με την στάση του μετά την εκλογή του». 

Δείτε επίσης: Χαμός σε live στο Tik Tok μεταξύ Τορναρίτη και Φειδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε λέγοντας, «στον Φειδία στηρίχθηκε κυρίως η νεολαία ότι είναι ένα νέο άτομο κοντά στην ηλικία τους που μπορεί εύκολα να αντιληφθεί τα προβλήματα της νεολαίας, να καταπιαστεί με την τεχνολογία, με την παιδεία  και με πράματα του τόπου που είναι κοντά στα μέτρα του και μπορεί να τα καταλάβει. Αλλά βλέπουμε ένα Φειδία που ενώ μας λέει δεν ξέρω ιστορία της Κύπρου να βγαίνει πρώτη γραμμή να λέει πράγματα για το Κυπριακό και να παρεξηγείται περισσότερο. 

Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο