Σε κινητοποίηση τέθηκε σήμερα Πέμπτη το απόγευμα η Αστυνομία μετά από πληροφορία ότι σε βράχο στη θαλάσσια περιοχή Πέγειας εντοπίστηκαν μερικά προσωπικά αντικείμενα χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε πρόσωπο στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο Μάριος Ιγνατίου, η αναφορά Βρετανού ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Κύπρο έκανε λόγο για εντοπισμό σε βράχο ενός γυναικείου μαγιό, μιας φανέλας και μερικών κοσμημάτων στην περιοχή Κερατί στην Πέγεια.

Η πληροφορία αυτή έθεσε σε άμεση κινητοποίηση το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης το οποίο ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ» αποστέλλοντας στην περιοχή ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΠ) της Αστυνομίας για την επιχείρηση εντοπισμού προσώπου παρά το γεγονός ότι στην Αστυνομία δεν έγινε καμία καταγγελία για οποιοδήποτε ελλείπον πρόσωπο.

Στο μεταξύ αύριο Παρασκευή πρωί οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν και με το ελικόπτερο αλλά και με σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και με πεζοπόρα τμήματα της Πολιτικής Άμυνας.

Διαβάστε ακόμη: Πουλούσαν ναρκωτικά και χρηματοδοτούσαν τρομοκρατική οργάνωση (ΒΙΝΤΕΟ)