Έναν 20χρονο συνέλαβε το απόγευμα της Πέμπτης η Αστυνομία σε σχέση με την επίθεση, τραυματισμό και ληστεία δυο διανομέων φαγητού, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για την πέμπτη σύλληψη υπόπτου προσώπου, φωτογραφία του οποίου είχε δοθεί στη δημοσιότητα, μαζί με άλλα πρόσωπα, σε μια προσπάθεια εξασφάλισης των στοιχείων τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, σήμερα το απόγευμα, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που είχε εκδοθεί στη βάση στοιχείων που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Την περασμένη Κυριακή είχαν συλληφθεί δυο πρόσωπα, 21 και 19 χρόνων, ενώ προχθές, Τρίτη, συνελήφθηκαν δυο 22χρονοι.

Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, ληστεία, επίθεση με πρόκληση βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης, δημόσια εξύβριση, καθώς επίσης και αδικήματα του περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας Νόμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα πριν τα μεσάνυκτα του Σαββάτου, στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών, όταν οι δυο παραπονούμενοι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών προσώπων, που τους κτύπησαν και τους λήστεψαν.

Οι δράστες απέσπασαν  χρηματικό ποσό τριακοσίων ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, πριν τραπούν σε φυγή, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν εκδορές και κτυπήματα, στο πρόσωπο και το σώμα.

Διαβάστε ακόμη: Πουλούσαν ναρκωτικά και χρηματοδοτούσαν τρομοκρατική οργάνωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: ΚΥΠΕ