Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ μεταξύ των ωρών 9.30μ.μ.-11.30μ.μ., στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου, στην οποία συμμετείχαν μέλη από διάφορα τμήματα της Αστυνομίας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε τέσσερα υποστατικά, όπου εντοπίστηκαν συνολικά 72 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία (πόκερ). Επίσης, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, το χρηματικό ποσό των 2,045 ευρώ, μεγάλος αριθμός φισιών και τραπουλόχαρτων, καθώς επίσης και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Επίσης, εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμων συνολικού ύψους 3,300 ευρώ, τα οποία εισπράχθηκαν από την Αστυνομία.

Τα πρόσωπα που εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία, είτε κατηγορηθήκαν γραπτώς, είτε κλήθηκαν να παρουσιαστούν στα επαρχιακά ΤΑΕ για λήψη καταθέσεων, όπως και οι υπεύθυνοι των υποστατικών.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι το υποστατικό στην Πάφο, λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας και χωρίς άδεια ποτού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.