Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο εμπειρογνώμονας Κώστας Κερλέγκου με αφορμή την επιβεβαίωση από τον κ. Σφακιανάκη ότι όλο το οπτικοακουστικό υλικό ήταν 100% γνήσιο και την απόφαση για καθαίρεση των μοναχών της Μονής Αββακούμ.

Αρχικά, ο κ. Κερλέγκου ανέφερε ότι πρόκειται για μια επιβεβαίωση όσον αφορά την εμπειρογνωμοσύνη και τα όσα έχουν γίνει σε θέματα αυθεντικότητας του οπτικοακουστικού υλικού. 

«Δυστυχώς για τους μοναχούς δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα… ο κ. Σφακιανάκης είναι ένας από τους ποιο έμπειρους και σωστούς εμπειρογνώμονες», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Θα εκδώσουν βιβλίο με σκάνδαλα οι μοναχοί- «Θα τα πούμε με τον Ησαΐα στα δικαστήρια»

«Η αμφισβήτηση αυτών των βίντεο πρέπει να προβληματίσει και κόσμο ο οποίος ακόμα και σήμερα οι μοναχοί προσπαθούν με διάφορους τρόπους να αμφισβητήσουν ή να αλλοιώσουν την εικόνα της εκκλησίας»

«Ο λόγος που δεν μπορούμε να δείξουμε όλα τα βίντεο είναι γιατί δεν θέλουμε να θίξουμε καταστάσεις ή πρόσωπα». «Τα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα βίντεο τα οποία υπάρχουν», συμπλήρωσε.

Ακόμη ανέφερε ότι υπάρχουν βίντεο με συνωμοσίας κατά του Μητροπολίτη (σ.σ Ησαία) για το πώς θα τον ξεγελάσουν σε περίπτωση ελέγχου.

Ερωτηθείς για το αν βάζει ενστάσεις το δικαστήριο για τα βίντεο απάντησε πως το δικαστήριο αποδέχεται τα βίντεο.

Τέλος, ο κ. Κερλεγκου  ανέφερε ότι εταιρίες εξακολουθούν να στέλνουν τιμολόγια και αποδείξεις οι οποίες έχουν ξεγελαστεί από τους μοναχούς για εργασίες τις οποίες τους έχουν προσφέρει και είναι ακόμη απλήρωτοι.

Διαβάστε ακόμη