Την απογοήτευση του για την απόφαση παύσης του από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη εξέφρασε ο τέως Υπαρχηγός της Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου. 

 Σε ανάρτηση του στο X, τονίζει την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο ο Πρόεδρος τον έπαυσε. 

Όπως αναφέρει «η σύνδεση της παύσης μου με την απόδραση του ισοβίτη με προσβάλλει ως επαγγελματία και ως άνθρωπο, και δεν είχα καμία εμπλοκή με την υπόθεση και μάλιστα την ημέρα της απόδρασης βρισκόμουν σε υπηρεσιακό ταξίδι στο εξωτερικό».

Διαβάστε ακόμη: ΠτΔ σε νέα ηγεσία Αστυνομίας: «Λιγότερες δηλώσεις, περισσότερες πράξεις» (pics)

Αυτούσια η ανάρτηση 

Πικρία, λύπη και απογοήτευση είναι τα συναισθήματα μου με διακατέχουν από τον τρόπο που επέλεξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να με παύσει από την θέση του Υπαρχηγού της Αστυνομίας. 

Με απομάκρυνε από τη δουλειά μου με την οποία ταυτίστηκε όλη μου ζωή χωρίς να μου εξηγήσει κανείς τον λόγο. Η σύνδεση της παύσης μου με την απόδραση του ισοβίτη με προσβάλλει ως επαγγελματία και ως άνθρωπο, και δεν είχα καμία εμπλοκή με την υπόθεση και μάλιστα την ημέρα της απόδρασης βρισκόμουν σε υπηρεσιακό ταξίδι στο εξωτερικό.

Αποχωρώ με ήσυχη την συνείδησή μου γιατί υπηρέτησα το Σώμα για σαράντα και πλέον χρόνια με αφοσίωση και επαγγελματισμό, θυσιάζοντας μεγάλο κομμάτι της προσωπικής και οικογενειακή μου ζωής για την Υπηρεσία. Δεν μετανιώνω για αυτά τα οποία έκανα και νιώθω περήφανος για την στολή που φορούσα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και για την εκπλήρωση κάθε αποστολής που μου ανατέθηκε από την Πολιτεία.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια!!! Ευχαριστώ επίσης τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας που με εμπιστεύθηκε διορίζοντας με Υπαρχηγό του Σώματος.

Διαβάστε ακόμη: Καρατόμησε Αρχηγό, Υπαρχηγό και Διευθυντή Φυλακών ο ΠτΔ - Δείτε ποιους διόρισε