Με τον εντοπισμό και σύλληψη του 42χρονου καταζητούμενου δραπέτη να συμπεριλαμβάνεται στα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων του τριημέρου, η ΑΔΕ Λεμεσού συνεχίζει τους ελέγχους και καταγγελίες για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, των τροχαίων παραβάσεων, αλλά και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, από το βράδυ της Παρασκευής, μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, μέλη της πραγματοποίησαν 529 ελέγχους οχημάτων και 563 ελέγχους προσώπων, από όπου προέκυψαν 166 καταγγελίες για τροχαία αδικήματα και 16 τροχαίες υποθέσεις. Σε σύνολο 139 ελέγχων, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, καταγγέλθηκαν 21 οδηγοί, ενώ κατασχέθηκαν 23 αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες.

Επιπλέον, έγιναν 48 έλεγχοι υποστατικών, δυο από τα οποία καταγγέλθηκαν, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας και άδεια μουσικής.

Στο πλαίσιο επιχείρησης για τον δραπέτη Δώρο Θεοφάνους, λειτούργησε Γραφείο Κρίσεως, το οποίο συντόνιζε τις έρευνες στη Λεμεσό, που τελικά οδήγησαν στο χθεσινό εντοπισμό και στη σύλληψη του στην τουριστική περιοχή του Δήμου Αμαθούντας.

Επίσης, συνελήφθηκαν τέσσερα πρόσωπα για τα οποία εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και ένα πρόσωπο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ εισπράχθηκαν έξι εντάλματα προστίμου για το συνολικό ποσό των 1.650 ευρώ.

Στο πλαίσιο πρόληψης πυρκαγιών στην ύπαιθρο, περίπολα των σταθμών υπαίθρων πραγματοποίησαν περιπολίες στους τομείς των σταθμών τους, τόσο σε κύριες όσο και σε δευτερεύουσες οδικές αρτηρίες.

Aστυνομεύθηκαν επίσης δυο ποδοσφαιρικοί αγώνες και τρεις εκδηλώσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ