Στο ΓΝ Πάφου νοσηλεύεται 19χρονος μετά από επίθεση που δέχτηκε από δύο πρόσωπα εκ των οποίων ο ένας του επιτέθηκε με μαχαίρι, ενώ δεύτερο πρόσωπο φίλος του 19χρονου που φέρεται να  δέχτηκε και αυτός επίθεση στην προσπάθεια του να βοηθήσει τον 19χρονο έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση αδικημάτων τραυματισμού, μαχαιροφορίας και επίθεσης εναντίον δύο προσώπων.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ ενημερώθηκε η Αστυνομία Πάφου για διαπληκτισμό μεταξύ προσώπων σε περιοχή στην Πάφο.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις όπου εντόπισαν τραυματισμένο ένα πρόσωπο ηλικίας 19 ετών. Ακολούθως ο 19χρονος παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και έτυχε ιατρικών εξετάσεων, ενώ σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορές και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Αργότερα στις 1:00 το πρωί της Κυριακής άντρας 21 ετών κατά την διάρκεια των εξετάσεων που έκανε η Αστυνομία για το περιστατικό ανέφερε ότι είχε μεταβεί νωρίτερα στο σημείο που είχε γίνει ο καυγάς για να συναντηθεί με τον 19χρονο που ήταν γνωστοί  όπου εκεί, όπως είπε, βρίσκονταν άλλα δύο πρόσωπα όταν  ο ένας εκ των δύο επιτέθηκε στον 19χρονο με μαχαίρι  και στον ίδιο με κλωτσιές.

Ο 21χρονος ανέφερε  ακολούθως πως όταν προσπάθησε να αποτρέψει τους δύο φέρεται να δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση από τον ύποπτο που έφερε μαχαίρι.

Στη συνέχεια και ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις, έτυχε περίθαλψης και πήρε εξιτήριο ενώ ο 19χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό των φερόμενων δραστών.

Πηγή: ΚΥΠΕ