«Ο κατάδικος Θεόδωρος Θεοφάνους είχε επισκεφθεί το πατρικό του σπίτι όπως συνήθιζε τα τελευταία τρία χρόνια», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κοινοτάρχης των Χολετριών, Χαράλαμπος Πάζαρος, κληθείς να σχολιάσει την απόδραση του «Κομμωτή». 

«Κατά τη συνάντηση τους ενώ κάθονταν για φαγητό μαζί με τους γονείς του και τους συγγενείς του κατάφερε να απόδρασει μάλλον κάποιο παράθυρο του σπιτιού», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δώρος Θεοφάνους, άλλως κομμωτής, ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές, απέδρασε σήμερα Πέμπτη, ύστερα από επίσκεψή του στην Πάφο, με την Αστυνομία να αναζητά πληροφορίες για εντοπισμό του.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Θεοφάνους, ο οποίος καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, που διαπράχθηκε σήμερα 26/09/2024, στην Πάφο.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον αριθμό 26806021 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Το 2011 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο είχε επιβάλει στον Θεοφάνους ποινή δια βίου φυλάκισης για τον εκ προμελέτης φόνο της συντρόφου του Γιούλιας Οπόροκ, 24 ετών, και 35 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για το φόνο της 3χρονης κόρης της Βικτώριας, ποινές οι οποίες είναι συνεχόμενες.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς χειροπέδες στο πατρικό του ο «Κομμωτής»- Προσχεδιασμένη η απόδραση

Συνελήφθη ο πατέρας του «Κομμωτή»- Χειροπέδες και σε 43χρονο Σύρο

ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο βαρυποινίτης που απέδρασε στην Πάφο