Τριάντα χρόνια στις τηλεοπτικές οθόνες γιορτάζει φέτος το ΣΙΓΜΑ, το οποίο επανέρχεται  με ανανεωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα για την σεζόν 2024-2025, τόσο στην ενημέρωση, όσο και στην ψυχαγωγία.

 Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων προγραμμάτων για ενημέρωση των διαφημιστικών γραφείων.

Όπως ανέφερε ο CEO του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης Σίγμα Χρύσανθος Τσουρούλλης, «η φετινή χρονιά για εμάς έχει μία ιδιαίτερη σημασία γιατί συμπίπτει με τα 30 χρόνια ζωής του ΣΙΓΜΑ»

Το ΣΙΓΜΑ γιορτάζει τη νέα περίοδο προγραμμάτων του και ταυτόχρονα γιορτάζει και τα 30 του χρόνια. Το ΣΙΓΜΑ παρουσίασε σήμερα στα διαφημιστικά γραφεία, το ανανεωμένο πρόγραμμα για τη σεζόν 2024-2025, στο εστιατόριο Pinolo στη Λευκωσία.

«Δομήσαμε ένα πρόγραμμα φέτος όπου προσπαθήσαμε να βάλουμε πολύ δόση ενημέρωσης κ μάλιστα ενημέρωση με διάθεση κριτικής ματιάς. Θεωρώντας ότι έτσι εξυπηρετούμε τη δική μας αποστολή, την αποστολή της 4ης εξουσίας που είναι στην ουσία να ελέγχει τις άλλες 3» ανέφερε ο κ. Τσουρούλλης. 

Οι Τομές στα Γεγονότα με την Πέτρα Αργυρού, τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και τη δημοσιογραφική ομάδα αποκαλύπτουν την αλήθεια πίσω από την είδηση.

Το Πρωτοσέλιδο με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο ρίχνεται για 11η συνεχή χρονιά στη μάχη της πρωινής ενημέρωσης. Ο Χρήστος Μιχάλαρος και η ομάδα του συναντούν για 5η χρονιά το τηλεοπτικό κοινό με το Μεσημέρι και Κάτι.

Χωρίς Περιστροφές, ο Γιάννης Καρεκλάς αναλύει την πολιτική, οικονομική, κοινωνική και διεθνή επικαιρότητα.  

Το ΣΙΓΜΑ κάνει τη διαφορά και στην ψυχαγωγία.

Η γνωστή και αγαπημένη τηλεμαγείρισσα Χρύσω Λέφου, καθημερινά στις οθόνες με τα Χρυσομαγειρέματα.

Το Ήρθε και Έδεσε με τη Γιώτα Δαμιανού επέστρεψε ανανεωμένο και με νέα πρόσωπα.      

Το μαγειρικό πάρτυ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» έρχεται στην οθόνη του ΣΙΓΜΑ, με οικοδεσπότη τον Μάρκο Σεφερλή και με κριτή τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι.

Το My Style Rocks επιστρέφει πιο fashion forward από ποτέ.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων Still Standing που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 40 χώρες. Έρχεται με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, το Survivor, επιστρέφει και πάλι στο ΣΙΓΜΑ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρουσιάζει το Tempting Fortune, το πιο καινοτόμο reality show που συνδιάζει περιπέτεια, στρατηγική και αντοχή.

Το κορυφαίο παιχνίδι αγώνων, το Exathlon έρχεται με το πιο εντυπωσιακό σκηνικό.

Οι Γειτονιές στο Πιάτο έρχονται με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Το απόλυτο μουσικό show, το Voice of Greece, επιστρέφει με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη. Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκη, Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζονάκης ετοιμάζονται για να πάρουν θέση στις καρέκλες.

Το Travel Guide με τον Θάνο Παπαδημητρίου προσκαλεί τους θεατές να ταξιδέψουν μαζί του στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.

Το ΣΙΓΜΑ έρχεται ανανεωμένο και στη μεγάλη οθόνη, με τις πιο blockbuster ταινίες που έγραψαν ιστορία σε Ευρώπη και Αμερική.