Πέντε πρόσωπα από τη Βρετανία ανακηρύχθηκαν χθες σε «Πρέσβεις Τουρισμού» Αγίας Νάπας για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους στη περιοχή.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ο Δημοτικός Γραμματέας Φώτος Κίκιλλος τίμησε σε τελετή που έγινε χθες στο Δημοτικό Μέγαρο πέντε Βρετανούς, οι οποίοι πραγματοποίησαν πάνω από δεκάδες επισκέψεις. Πρόκειται για τους Κeith Thomas Mills (37 επισκέψεις), Steven John και Jill Elizabeth Luck (31 επισκέψεις), Nigel Peter και Donna Elizabeth Carroll Dobson (30 επισκέψεις)». 

Απονέμοντας τις αναμνηστικές πλακέτες και το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού» της Αγίας Νάπας, ο κ. Κίκιλλος «ευχαρίστησε τους Βρετανούς τακτικούς επισκέπτες για τις πολλαπλές επισκέψεις τους, σημείωσε πως οι πολλαπλές επισκέψεις τους καταδεικνύουν την μεγάλη αγάπη που τρέφουν για την Αγία Νάπα και προβάλλουν στη χώρα τους πόσο σπουδαίος τουριστικός προορισμός είναι και αξίζει κάποιος να την επισκεφθεί».

Ταυτόχρονα «διαβεβαίωσε ότι μετά την ανακήρυξή τους σε 'Πρέσβεις  Τουρισμού' θεωρούνται πλέον δημότες της Αγίας Νάπας και όχι απλά επισκέπτες».