Μίλησε στο εξωτερικό σε δημοσιογράφο, πρώην παίκτης της Δόξας για ρεζιλίκια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο πριν μια τετραετία, και βέβαια μετά από κάποιες ώρες και αφού η είδηση έφτασε και στην Κύπρο  και αναμένονταν εξελίξεις, έκανε στροφή 180 μοιρών και τα έριξε στο ότι δεν έγιναν αντιληπτά όλα όσα είπε…
Δεν συζητώ καν αυτή την αλλαγή πλεύσης του παίκτη, απλά γιατί και αναμενομένη ήταν και δεν είναι η πρώτη φορά που παρόμοιας φύσης καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Είναι κάποιες ιστορίες που ακούοντας  η και διαβάζοντας το περιεχόμενο τους, πραγματικά δεν ξέρεις πως μνα αντιδράσεις, δηλαδή να γελάσεις η να κλάψεις…
Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης που αποχωρεί από την Κύπρο, η και που πάει διακοπές στην χωρά του, προβαίνει σε αποκαλύψεις και τα χώνει σε πολλούς, αλλά κυρίως στο σύστημα που επικρατεί στην μακάρια μας νήσο.
Άσχετα αν στο τέλος της ημέρας με τον ένα η τον άλλο τρόπο, αποσύρονται, η ουσία είναι ότι κάποιοι ανοίγουν το στόμα τους στο εξωτερικό και μας διακωμωδούν.
Και ενώ οι φάκελοι, συνεχίζουν να φτάνουν στην Κύπρο, παίκτες η και προπονητές, συνεχίζουν τις καταγγελίες, εμείς συνεχίζουμε τον ύπνο του δικαίου και δεν θέλουμε ουδεμία ενόχληση.
Σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα το επιλήψιμο, είμαστε σε μέρες διακοπών, κλείσαμε το μαγαζί και είμαστε σε στάση αναμονής για Ευρωπαϊκές και εγχώριες υποχρεώσεις.
Δεν θέλουμε ενόχληση από εσωτερικό η και εξωτερικό και όχι μόνο αυτό, αλλά βγάζουμε και ονειροπόλους όλους όσους ασχολούνται με τον δικό μας χώρο, τον αγγελικά πλασμένο.
Φι αυτό και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και στην νέα περίοδο και όχι μόνο, αποτελέσματα που φαντάζουν σε άλλες χώρες εντυπωσιακά, αλλά εδώ γίνονται δεχτά με μπόλικο γέλιο και ανάλογη ειρωνεία, θα βλέπουμε παίκτες να σκέφτονται να πανηγυρίσουν σε καθοριστικά ματς, παίκτες να κάνουν παιδαριώδη λάθη και να κλαίνε μπροστά στον φακό, αλλά στην ουσία να είναι ευτυχείς για τα κατορθώνατε τους, κάποιοι να θησαυρίζουν εκμεταλλευόμενοι την θέση τους και την επιρροή που έχουν στην εξέλιξη αγώνων και όταν γράψει η και αναφέρει κανείς κάτι επι τούτου, να δέχεται και φραστικές επιθέσεις μέχρι και απειλές…
Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί και δυστυχώς οι προοπτικές για πιθανή βελτίωση  της εικόνας, όχι απλά είναι δυσοίωνες, αλλά επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, πολύ χειρότερες μας αναμένουν στο επόμενο χρονικό διατίμα.
Και αυτοί που κάνουν παιχνίδι, όχι απλά παραμένουν αγέρωχοι και ανυποχώρητοι, αλλά γιγαντώνονται ποσοτικά και βεβαίως οικονομικά με ότι αυτό συνεπάγεται.
Κατά τα άλλα, αναμένουμε την πραγματική γιορτή το Σάββατο στο Μιλάνο με την διεξαγωγή του τελικού του τσάμπιονς λιγκ ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο και βέβαια την έναρξη του Γιουρο στην Γαλλία, που θα μας γεμίσει ποδοσφαιρικά μέρος του Καλοκαιριού.
Και είναι σημαντικό αυτό, γιατί θα ξεφύγουνε από τα δικά μας στενά όρια και επιτέλους θα επικεντρωθούμε σε κάτι που πραγματικά αξίζει της προσοχής της δίκης μας και όχι μόνο…